Magyar motorosrendőrök lettek Európa legjobbjai!

Magyar motorosrendőrök lettek Európa legjobbjai!

- Kategória: Kiemelt cikk
2

Az elmúlt évek kimagasló eredményei után idén is magunk mögé utasítottuk a komplett európai motorosrendőr-armadát, mégpedig úgy, hogy a hazai páros állhatott a dobogó két legfelső fokára! Gratulálunk!

Idén áprilisban rendezték a motorosrendőrök kontinensviadalát, ahol az egyes nemzetek saját szolgálati járműveikkel léptek pályára a sok-sok akadályt felvonultató, nagyjából másfél perc alatt teljesíthető körön. A rendezők ezúttal is kitettek magukért, sok-sok ötlettel építették fel az egyes fordulókat, és nem volt hiány speciális feladatokból…

Magyar motorosrendőrök Európa élén

Büszkén számolhatunk be róla, hogy a kétfős hazai csapat első és második helyen végzett – Kótner Zoltán és Major Zoltán uralta a dobogót 1:06-os és 1:10-es idővel, míg a francia Thierry Truet állhatott a pódium harmadik fokára 1:13-mal.

Hogy eredményük mennyire kiemelkedő, azt remekül példázza, hogy a közel két tucat induló átlagos időeredménye 1 perc 26 másodperc lett, azaz 16, illetve húsz másodpercet faragtak a mezőny szintidejéből. Az már csak hab a tortán, és külön megtiszteltetés számunkra, hogy a győztes, Kótner Zoltán barátunk anno tanított is minket, bizonyítva, hogy motorosként és oktatóként is megállja a helyét.

Ezúton is köszönjük neki, és gratulálunk a két magyar motorosnak!