Motomotion és Pannonia Custom Show: már csak két nap!

Motomotion és Pannonia Custom Show: már csak két nap!

- Kategória: Cikkek
1

Április 6-8. Oberwart: ismét teljes gázt ad a 16. Motomotion és Pannonia Custom Show! Az oberwarti vásárcsarnokok 2018 tavaszán is autó- és motorszalonná, valamint a Nemzetközi Osztrák Custom Bike Építő Bajnokság helyszínévé válnak.

Ezúttal lényegesen nagyobb területet töltenek meg a csodás kétkerekűek, mi több idén először válik az egész vásárcsarnok kiállítási területté: 120 kiállító, ebből 27 autómárka mutatja be újdonságait. Legyen szó a legújabb modellekről,  custom motorokról vagy kiegészítőkről, a felkészült kiállítók a felmerülő kérdésekre mindig tudják a választ – senki nem marad információ nélkül.

Motomotion és Pannonia Custom Show

Ezenkívül egy sajátos showcar is látható lesz a vásáron, sőt a látogatók virtuális Formula-1 pilótává is válhatnak.

Kizárólag Oberwartban: speciális Customcar-bemutató!

Ritkaságok, amik mindenkit bámulatba ejtenek – ez a Motomotion Oberwart specialitása. A kiállított Hot Rodok és custom autók mellett lesz egy utánozhatatlanul egyedi járgány, a „Rockabilly Freakout” nevű showcar, mely idén kizárólag a Motomotion rendezvényen látható Ausztriában.

Motomotion és Pannonia Custom Show

Mi a különlegessége? Nos, ez egy 1949-es Mercury Coupé Knud Tirochtól, amely Los Angelestől Las Vegasig valamennyi díjat megnyerte, ami csak megnyerhető volt. – Garantáljuk a látogatóinknak, hogy valóban ámulatba ejtő verda – állítják a szervezők.

Pannonia Custom Show: program az egész családnak

Informálódni, nézelődni, részt venni egy workshopon vagy csak ámulni az autó- és motorcsodákon? A Motomotion és a Pannonia Custom Show valóban sokrétű, egész napos program, ahol senki nem fog unatkozni. A szórakozást garantálják az interaktív programok, mint például az ingyenes gokartozás a több mint kétezer négyzetméteres pályán, a Formula-1-es Virtual Reality játék, miként a hatszázlovas Drift Taxi is felejthetetlennek ígérkezik.

Motomotion és Pannonia Custom Show

Emellett – szombaton és vasárnap – helikopteres körrepülés, terepjárópálya és az úgynevezett „csúszástréning” szórakoztatja az egybegyűlteket. Azoknak, akik inkább csak nézelődnének, a stuntshowt, a szlalomversenyt, a motoros biztonsági bemutatót, illetve a színvonalas divatbemutatót ajánlják a szervezők.

Motomotion – Hasznos információk:

Nyitvatartás: Április 6-8., naponta: 09.00 – 18.00 óráig.

Belépőjegy: € 6.-

Kedvezményes jegy diákoknak, nyugdíjasoknak € 4,50

További részletek – magyar nyelven – az esemény honlapján, valamint Facebook-oldalán olvashatók.

(X – Támogatott tartalom)