Szezonnyitó gurulás már nyolcadik alkalommal!

Szezonnyitó gurulás már nyolcadik alkalommal!

- Kategória: Kiemelt cikk
4

Immáron 2011 óta minden tavasszal összegyűlnek a kétkerekűek, és felvonulással, valamint nagyszabású jótékonysági gyűjtéssel hívják fel a figyelmet a szezonkezdetre. Idén sem lesz ez másként...

Ezúttal április 21-én, szombaton zajlik az összejövetel, melynek résztvevői az Együtt A Daganatos Gyermekekért Alapítvány részére gyűjtenek adományokat. Az összegből maguk a szervezők vásárolnak gyógyászati eszközöket, hogy az egyesület minél több gyermeken tudjon segíteni.

Fontos változás, hogy ezúttal nem az az Andrettinél, hanem a Horváth Cukrászda előtt (1042 Budapest, Petőfi u. 35.) lesz a gyülekező, mégpedig reggel kilenctől.

A szervezők azt kérik, hogy a várható, több száz fős tömeg miatt mindenki rendezetten, a menetiránynak megfelelően, a padkára 45 fokos szögben tegye le motorját, hogy zökkenőmentes indulhasson a felvonulás. Azokra is gondoltak, akik valamiért nem tudnak ott lenni - ők az Andrettiben, lezárt borítékban adhatják le adományaikat, illetve közvetlenül átutalhatják az Unicredit Bank 10918001-00000032-33760004 számlaszámára, Houdek-Farkas Annamária névre. Örömmel mondhatjuk, hogy a beharangozó után máris fél tucat motoros jelentkezett, és járult hozzá a gyűjtéshez, szóval nem lehet panasz az összefogásra - köszönjük a lurkók nevében is!

A príma hangulat ezúttal is garantált...

Mindenkinek köszönjük a támogatást, a rendezőknek pedig a lelkiismeretes szervezést! Találkozzunk április 21-én, a VIII. Szezonnyitó guruláson! További részletek a 2018-as Szezonnyitó Motorozás Facebook-oldalán olvashatók.

Continental 2019