Sentinel Protect: Ne érd be kevesebbel! (x)

Sentinel Protect: Ne érd be kevesebbel! (x)

- Kategória: Hírek
8

Ugye, milyen jó lenne, ha otthon vagy túrán folyton „testőr” vigyázna a motorodra és a topcase-ben tárolt értékeidre? Hihetetlen, de ez a Sentinel Protecttel már napi 50 forintból megoldható…

Napjainkban több mint nyolcezer (!) jármű nyomkövetését végzi a Sentinel Protect, a 100%-ban magyar, pécsi székhelyű társaság. Kiváló eszközeiket korábban mi is teszteltük, eloszlatva a GSM-alapú készülékekkel szemben szkeptikus motorosok kételyeit.

Sentinel Protect: Még jobb szolgáltatás kedvezőbb áron!

Amiért újra időszerű a téma, az a társaság nyári akciója, melyben jelentős kedvezménnyel kínálja a kimondottan motorosoknak fejlesztett lopásvédelmi megoldását.

Mit tud pontosan a láthatatlan riasztó?

Minden olyan helyzetben riaszt, amikor kár érheti a motorost, beleértve, ha valaki megpróbálja észrevétlenül eltolni/elszállítani a gépet, esetleg feltörni a topcase-t vagy a gyújtáskapcsolót megbabrálva elindítani a motort.

sentinel protect

Gyakori „kifogás” a szkeptikusok részéről, hogy egy pár dolláros GSM-árnyékolóval, népszerűbb nevén GSM-jammerrel blokkolható a jel, azaz hatástalanná tehető az eszköz. Szerencsére ez nem igaz, ugyanis a Sentinel Protect készülékét erre is „kiképezték”, és riaszt, ha valaki szabotálja a kapcsolatot.

Ha most rendeled meg a szolgáltatást, tíz százalékkal olcsóbban, nettó 35 000 helyett 31 500 forintért vásárolhatod meg a motorod biztonságát szavatoló készüléket. Persze nem kell aggódnod a beépítés miatt sem – szerte az országban megtalálhatóak a cég szerződött partnerei, akik pikk-pakk beszerelik és élesítik az eszközt.

sentinel protect
Mintha csak egy láthatatlan testőr lenne: a Sentinel éjjel-nappal őrt áll, és értesít téged, ha bármi szokatlant érzékel, ráadásul mindezt napi 50 forintért. Ennyit igazán áldozhatunk a motorunkra, no meg a nyugalmunkért sem túl nagy ár…

Ha szeretnél többet megtudni a szolgáltatásról, keresd fel a Sentinel Protect honlapját vagy hivatalos Facebook-oldalát, ahol megismerheted a készülék hasznos funkcióit, és kiválaszthatod a hozzád legközelebb található beszerelőműhelyt!

(X) – Támogatott tartalom