Kösz, srácok – meglett a járgányom!

Kösz, srácok – meglett a járgányom!

- Kategória: Hírek
1

Ezúttal az őrangyal gyorsabb és ügyesebb volt a bűnözőknél, így a tulajdonos újra örülhetett ellopott járművének.

Néhány szakember 2011-ben úgy határozott, hogy szerteágazó IT-tapasztalatukat felhasználva piacra dobnak egy 100%-ban saját fejlesztésű GPS-nyomkövetőt, amivel borsot törhetnek az autó- és motortolvajok orra alá.

sentinel protect
Csak semmi fakszni! A mobilos kezelőfelület olyan egyszerű, hogy bárki elboldogul vele

Letisztult, bárki által könnyen használható mobilos kezelőfelületet készítettek hozzá, így nem meglepő, hogy ma már nyolcezer járművet kezelnek profi nyomkövetőik segítségével, míg a riasztóval társított változat több mint négyszáz autóban és motorban teljesít szolgálatot. Persze ezután sem dőltek hátra, ennek köszönhetően ma már öt, rendkívül sikeres alkalmazás fűződik a nevükhöz, és hét startup-fejelsztést jegyeznek.

Igen, ezek is mi vagyunk!

– Méltán mondhatjuk magunkat a nyomkövetés szakértőinek, hiszen olyan neves cégek bízták ránk flottáik ellenőrzését, mint például a Taxi4, a Bér-Elek, a DHL, a Használtautó.hu, a Dél-Dunántúli Vízépítő Zrt. vagy akár az Bonafarm és a Bon-Sec.

motorostura

A szolgáltatás természetesen határainkon túl is működik, miként az elvárható a sokat utazó autósoknak, motorosoknak ajánlott rendszertől. Az Egyesült Királyságban hivatalos képviseletünk van, így ott a hazaihoz hasonló, teljeskörű szolgáltatást nyújtunk alapáron, míg egyéb országokban helyi SIM kártyával vagy az eredeti SIM-mel plusz roaming díjjal használható az eszköz, bár az öreg kontinensen nagy részén 2016 óta már ez sem okoz gondot – mesélte a cég (egyébként motorozó) munkatársa, Tóth András

Ügyfeleink számos szolgáltatás közül választhatnak, mint például a HolAzAutó flottakövető szolgáltatás, Sentinel Protect jármű lopásvédelmi rendszer, Hol A Taxi taxis diszpécser- és taxirendelő rendszer, no meg a személyvédelemre fejlesztett Kezedben a Biztonságod.

Sentinel Protect: Minden jó, ha a vége jó…

– Volt már olyan eset, amikor – filmbe illő módon – Ti irányítottátok egy lopott gép visszaszerzését?

– Többször segítettünk már, a legemlékezetesebb egyértelműen az volt, amikor ügyfelünk kétségbeesve hívott minket Nagyatádról, hogy ellopták a járgányát.

sentinel protect
Alig egy tenyérnyi készülék, így a csupaszmotorokon is könnyedén elrejthető

Szegény, olyan pánikban volt, idegességében elfelejtette, hogy a telefonján maga is látja, merre jár a tolvaj. Miután megnyugtattam, elindította az alkalmazást a mobilon, és hívta a rendőrséget. Végül mi is belefolytunk az akcióba, folyamatosan tájékoztattuk az egyenruhásokat, akik a lopás helyszínétől vagy nyolcvan kilométerre, Keszthelyen csípték el a tolvajt, mikor az megállt tankolni az egyik benzinkúton – mesélte Tóth András a cég egyik legemlékezetesebb esetéről.

Szeretnéd Te is hasonló biztonságban tudni motorodat? Már napi ötven forintos költséggel megteheted! Ha hozzánk hasonlóan csatlakoznál a Sentinel Protect több ezer fős, elégedett ügyfélköréhez, nincs más teendőd, mint ellátogatni a társaság honlapjára, ahol minden információt megtalálsz a profi, műholdas alapú védelmi megoldásról.

Nyitókép: Motofire.com