Új szolgáltatás (nem csak) túramotorosoknak (x)

Új szolgáltatás (nem csak) túramotorosoknak (x)

- Kategória: Baleset-megelőzés, Cikkek
2

Ugye Te is szembesültél már vele, hogy milyen kemény dió személyre szabott biztosítást találni, ha túrázni indulsz? Nem nyújtanak jogi védelmet, ha baleset történik, külön-külön szerződésre van szükség, ha felváltva más-más utas ül mögötted, és még sorolhatnánk… Ezt az áldatlan állapotot szeretnék felszámolni egy új, komplex csomaggal, melyben kifejezetten a túrázók igényeihez passzoló szolgáltatások szerepelnek. Az ötletgazda, Csapó Zoltán mesél most az itthon egyedülálló szolgáltatásról.

Milyen egyszerű lenne, ha a szezon elején egy mozdulattal egész évre, és a motorodra köthetnéd meg a baleset-biztosítást, így attól függetlenül védene Téged – és utasodat -, hogy éppen ki ül mögötted. Erre nyújt megoldást az utóbbi hónapokban kifejlesztett komplex csomag, mely kedvező árú, mégis komoly összeget fizet sérülésekre. Sőt akkor is számíthatsz rá, ha saját hibádból elesel, és ezért le kell cserélni a sisakod vagy a ruhád. Jól hangzik? Mutatom a részleteket!

Ízelítő az új, túramotorosoknak fejlesztett Protektor-csomagból. A teljes ajánlat a képre kattintva nyílik!

Az alapvető szolgáltatásokon túl olyat is nyújtunk, ami nem szokványos – a kiegészítő jogvédelmi biztosításunk egész Európában érvényes, saját anyanyelveden, éjjel-nappal hívhatod a központot, ahol akár 4,8 millió forintos értékig (!) átvállalják a jogérvényesítés költségeit!

Elvenné a jogsidat a román rendőr? Ne hagyd!

Nem kevesebbről van szó, minthogy hétvégén és ünnepnap is azonnal felkészült jogász segít, mégpedig ingyen és gyorsan, ráadásul mindez járművenként csak havi egy-kétezer forintodba kerül. Persze azokra is gondoltak, akiknél az egész família él-hal a motorozásért – számukra ugyanez megköthető családi változatban is, és az összes általuk használt autóra, motorra érvényes lesz. Milyen gyakorlati haszna van ennek? Gondolj csak bele, amikor Ausztriában vagy éppen Erdélyben kell vitáznod a rendőrrel, hogy elvegye-e a jogosítványodat vagy sem!

Mérsékelt díjak ide vagy oda, a térítési összegek rendkívül magasak – csak rehabilitációra ötmillió forint áll rendelkezésre (50 %-os rokkantság esetén), hogy semmi ne zavarhassa a gondtalan lábadozást

Ha ilyen helyzetbe kerülsz, elég egy telefon, és máris felkészült szakértő győzi meg a rendőrt, hogy erre semmi szükség – főként, hogy legtöbbször el sem vehetné a vezetői engedélyt -, neked pedig hazaérve nem kell hónapokig nélkülöznöd a jogsidat. Nem légből kapott példa: emlékezz csak András hosszú és költséges kalandjára a román rendőrséggel!

Nemcsak a mögötted ülőt, hanem az ő felszerelését, ruháját, poggyászát stb. is védi az Utas Protektor, mely ráadásul sokkal kedvezőbb árú a hagyományos biztosításoknál

Rendkívül rugalmas kiegészítő biztosítás az Utas Protektor, mivel ezt is megkötheted egy adott járműre, és a mögötted ülő személyétől függetlenül érvényes, vagyis ha minden héten másik lányt viszel a Mátrába fagyizni – ugye nem teszel ilyet? -, akkor sem kell aggódnod, legalább is ami a biztosítást illeti…

Sokat vagy úton? Íme, az új Túracsomagok!

Akik gyakran járnak motorral hosszabb távra, külföldre, bizonyára nagyra értékelik majd az új, komplex csomagokat – név szerint a Standard és Optimum Túracsomagokat -, mely fix összeghatárig állja a sürgősségi mentést, ha baleset történne, de nemcsak a kórházig, hanem akár a motoros otthonáig is, ha szükséges.

Röviden tehát aki azt szeretné, hogy aktív világjáróként se érhesse meglepetés, havi pár ezer forintért olyan teljes körű,

mindenre kiterjedő védelmet kaphat, amely a helyszíni ellátástól, a gyógykezelésen át, az utógondozásig, a ruha pótlásáig és jogi segítségnyújtásig mindent tartalmaz.

Nem maradsz pénz nélkül, nem kell ügyvédtől ügyvédig rohangálnod, hogy megfelelő szakembert találj, és nem mellesleg a családod védelméről is gondoskodhatsz.

Minden esetben személyesen beszéljük meg a szerződő igényeit, így – az online felületekkel szemben – itt biztos lehet benne, hogy csak olyanra költ, ami az ő javát szolgálja, és nem sóznak rá számára felesleges szolgáltatásokat

Ha Te is sokat túrázol, és szeretnél gondoskodni magad, utasod és családod védelméről, ne habozz – az alábbi űrlapon kérhetsz személyre szóló ajánlatot! Ráadásul most duplán nyerhetsz – ha augusztus 31-ig szerződsz, és a Te neved húzzák ki a kalapból (pardon: a sisakból), akkor visszakapod a teljes befizetett összeget!

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Email (kötelező)

Üzenet

A küldés gomb megnyomásával elfogadod az adatvédelmi feltételeinket. Az adatvédelmi szabályzatunk itt érhető el: https://hegylakok.hu/adatvedelem/

(X) – Támogatott tartalom