Vélemény: Tényleg ilyen meleg lenne?

Vélemény: Tényleg ilyen meleg lenne?

- Kategória: Cikkek
18

Gondolom a hasonló képek vezettek oda, hogy egyes országokban már nem elég a sisak – kesztyű és fényvisszaverő mellény nélkül sem ülhetsz motorra.

Mi tagadás, meleg volt múlt hétvégén, de ahogy mondani szokták: a motorosruha nem időjárás kérdése. Mégis, Bence képein tisztán látszik, hogy még mindig menő a rövidnadrág-póló kombó, és nem csak robogón.

Kép forrása: Labancz Bence

Persze ne csodálkozzunk, ha páran a szabadság szinonimájaként élik meg, hogy a fizikára fittyet hányva trikóban kelnek útra, hiszen még az E.on új motormegosztó szolgáltatását, a Blinkee-t is úgy reklámozza a cég, hogy egy szál rövidnadrágban és pólóban is bármikor felpattanhatsz rá:

Add tovább? Mi is szívesen csinálunk hírverést a környezetbarát és hatékony városi közlekedésnek, de melegen ajánljuk, hogy az alkalmi robogósok is vegyenek fel legalább egy farmert, ha nyeregbe pattannak…

Ma már könnyen beszerezhetőek a kifejezetten kánikulára ajánlott, mégis teljes védelmet nyújtó protektoringek, térdvédők, a nyári kesztyűkről meg a gerincvédőkről nem is beszélve. Szóval csak elhatározás kérdése, hogy mennyit teszel saját biztonságodért. Tudom, ez már lerágott csont, csakúgy, mint az alábbi videó, csak más értelemben:

Egyértelmű, hogy a motorunkra vigyázunk, óvjuk, és nem szeretnénk, hogy bármi megkarcolja vagy összetörje – legyél hát alapos, és magadra, no meg utasodra is gondolj egy percre!

Meleg ide vagy oda, legalább a hosszabb utakra öltözzünk be, srácok, mert – a motoron esett karcolásokkal ellentétben – hozzánk nem elég egy ügyes fényező vagy polírozó, hogy eltüntesse a horzsolásokat…