Tucatnyi okunk van, hogy miért motoros csajjal randizz!

Tucatnyi okunk van, hogy miért motoros csajjal randizz!

- Kategória: Kiemelt cikk

Ha eddig nem lett volna világos: egy motoros lány igazi főnyeremény, punktum. Indokokat szeretnél? Gyere, a RideApartnál 12 pontba szedték a lényeget...

Na jó, a pontok nagyjából felét fejből vágta minden motoros, de lássuk be, akad néhány olyan érv, amire egyikőnk sem gondolt. Lássuk hát a 12 okot, hogy a motoros nők miért Isten ajándékai?

1. Azzal nyűgözöd le, amit a legjobban szeretsz, és amiben a legjobb vagy. Gondolj csak bele: elismerő pillantásokat kapsz tőle az első randin, pedig semmi más nem történt, mint a többi vasárnapon. Nyeregbe pattantál, és végigszáguldottál a kedvenc szerpentineden, amit ezúttal a nyomodban haladó csajszi is pont ugyanúgy élvezett, mint Te. Itt a Kánaán, megérkeztél.

2. Michelin csillag helyett Michelin Power RS... Egyrészes bőrruhában aligha az lesz a vágya újdonsült párodnak, hogy a legpuccosabb étteremben feszengjetek az összemaszatolt tányérok felett. Valószínűleg többre értékeli majd a hegyekben felfedezett, hangulatos útszéli fogadót, ahol szeretettel fogadják a motorosokat, érkezzenek bármilyen izzadtan is az egész napos kanyargás után.

3. Viszlát bőröndök! Túl vagytok már jó pár randin, összeilletek, és első közös nyaralásotokat tervezitek? Nyugi, ezúttal nem kell csomagpótdíjat fizetned a reptéren, hisz' ő már hozzászokott, hogy a (motoros)utazásokon korlátozott a hely. Csak a legszükségesebbek, azok is kicsire összehajtva - végre egy szál hátizsákkal is elindulhatsz nyaralni? Tökéletes.

4. Nincs felesleges picsogás - ha motorozik, akkor minden bizonnyal esett is már a kiszemelt hölgy. Mégsem siratta magát a földön fekve, nem sajnáltatta magát, legfeljebb azért ejtett néhány könnycseppet, hogy milyen csúnya, karcos lett szegény Rizla-fényezésű idom, amit úgy szeretett... Szóval aligha akad majd fenn apróságokon, hisz' - bármekkora képzavar is - a motorosok igenis belevaló, „tökös csajok”!

5. Na jó, ez nem is valódi indok az új kapcsolat mellett, de tedd a szívedre a kezed: neked is megfordult már a fejedben. Igen, az irigységfaktorról van szó... Elönti majd a sárga irigység az exedet, hogy ő lusta volt levizsgázni, míg az új párod ott feszít melletted a saját sisakjával, motorjával. Újabb jó pont.

6. Nincs titok! Megjelenik a karcsú, törékeny vagy éppen lenyűgözően gömbölyded hölgy az első randin, mégpedig testhez simuló, feszes bőrruhában. Ugye nem kell tovább magyaráznom?

7. Nála a pénztárca. Az USA-ban nagyjából a kapcsolatok háromnegyedében a nő dönt a családon belüli nagyobb bevásárlásokról, beruházásokról. Szerinted nehéz lesz meggyőzni életed új párját, hogy feltétlenül szükségetek van egy új Remus rendszerre?

8. Minden hétvége a veretésről szól... Emlékszel, hogy hányszor eredtél volna nyomába a mellettetek elhúzó CBR-es, GSX-R-es stb. csapatnak, de ott ült mögötted akkori párod, aki az első merészebb kanyarnál a sisakodra mért ökölcsapással adta tudtodra, hogy Te tulajdonképpen nem is szeretnél gyorsabban menni.

Motoralkatrészek, felszerelések a legjobb áron, közvetlenül a gyártóktól

Ezzel szemben mi lesz most? Igen, összekacsintotok, és már látod is, ahogy egyből kettőt vált vissza a drága... Utána már csak arra ügyelj, hogy ne nyomjon le már az első pár kanyarban, hisz' hová lesz akkor a büszkeséged?

9.  Nem csak Te imádod. Egy nő, aki tudja mit akar, tesz is érte, és feltalálja magát? Úgy él és dolgozik, hogy mellette szán időt a vizsgára, a motor vásárlására, fenntartására stb.? Ez a határozottság és tudatosság rabul ejt téged, és igen, a szüleidet is, akik elismerően mosolyognak össze - micsoda belevaló, talpraesett menyecske!

10. Úristen, koszos lett a kezem?! Na, ilyet tuti nem hallasz tőle! Ha mással nem, láncspray-vel tuti összekente már magát, mégsem kényeskedett - ez is a motorozás része. Végre egy nő, aki a kilátóban, motoros parkolóban is szívesen szendvicsezik veled! Szerencsére nem az minden félelme, hogy otthon maradt a kézfertőtlenítő, és ettől összedől a világ...

11. Enyém, tied. Többé nem lesz kérdés, hogy mennyi helyet kapjon a garázsban a motor és a sok-sok felszerelés - mindkettőtöknek fontos, hogy a gépek és a holmijaitok jó helyen legyenek, amíg éppen nem motoroztok. Soha többé nem kell versenyezned a helyért a régi szekrénysorral és a zsákokba csomagolt régi ruhákkal - hurrá!

12. Mindig is őt kerestem! Ha visszaolvasod a 11 pontot, rögtön rájössz: nem is az a lényeg, hogy motorja van. Hanem az, amivé tette a motorozás: mindig is egy vagány, talpraesett, bevállalós csajt kerestél, ő pedig éppen attól vált ilyenné, hogy volt mersze belevágni a motorozásba. Megérkeztél, haver - most már vigyázz rá, szeresd, mint még soha, senki mást, mert tényleg ő lesz életed párja!

Képek forrása: Pixabay és BMW Motorrad

BikersPoison

Facebook Comments