Holnap visszatér a képernyőre az Orange County Choppers

Holnap visszatér a képernyőre az Orange County Choppers

- Kategória: Cikkek, Közélet

Éppen egy éve, 2018 februárjában erősítették meg a Teutul testvérek, hogy újra képernyőre kerül a világ leghíresebb motorépítő sorozata, az American Choppers. Most folytatódik az új széria: holnap este tíztől láthatjuk a nem éppen halk, ám annál termékenyebb famíliát…

 

Ráadásul a hangos család tagjai nem „egyedül” küzdenek a nézők kegyeiért, ugyanis ígéretük szerint minden részben feltűnik egy-egy színész, sportoló vagy más ismert személy a megrendelők között.

Orange County Choppers
Az öreg Teutul ezúttal is hozza a formáját… Szinte hihetetlen, de már a 12. évadnál tart az American Choppers sorozat

Büszkék az Orange County Choppers sikereire

– Az American Chopper egyike volt a csatorna legnépszerűbb sorozatainak. Nagyon boldogok vagyunk, hogy a Teutul család és az Orange County Choppers ismét feltűnik a képernyőn, ráadásul már nem is kell sokat várni erre, hiszen már el is kezdtük a forgatást – fűzte hozzá Rich Ross, a Discovery Channel elnöke.

Orange County Choppers
Paul Teutul

Tegnap este maga Paul Teutul jelentette be Facebook-oldalán, hogy holnap újra képernyőre kerülnek, szóval akinek van lehetősége élőben nézni – vagy utólag letölteni -, kedden este ismét láthatja a flextől és veszekedéstől hangos műhely mindennapjait.

Kapcsolódó anyag: Kösz, hogy aggódtok, de nem haltam meg, ez csak egy hoax (Paul Teutul)

A 69 éves Paul reagált a közösségi médiában keringő álhírekre, melyek arról szóltak, hogy autóbalesetben életét veszítette. Facebook-oldalán tette közzé, hogy a híresztelésekkel ellentétben köszöni, de nem halt meg, sőt kimondottan jól érzi magát a bőrében. – Élek és virulok, ugyanakkor kíváncsivá tesz, hogy kinek van ideje, energiája ilyen álhírek terjesztésére – fűzte hozzá Teutul.

Continental 2019

Facebook Comments

3 Comments

 1. Ha tényleg motort építenek az tetszik, de amikor valóságsó szerűen ordibálnak az nem.
  Amikor leállították, akkor már csak ez ment. Remélem nem ezt folytatják.

 2. Takler Tamás

  az a helyzet, hogy többnyire amikor építettek, akkor is “építőszekrény elv” alapján tették. Szinte mindig adott volt egy valamilyen Softail alap, erre akasztottak fel vagy bontottak le alkatrészeket. Nem mondom, hogy sosem készült a sorozatban igazi kézműves munka, de a vége fele egyre ritkábban, továbbá egyre inkább abban a giccses cukormázasra lakkozott stílusban, agyon cicomázva.. (pl Trump Choppere, vagy az a tűzoltóchopper.. jajj). Európában régebben (90’s) sokkal izgalmasabb átépítések születtek nem chopper stílusban is. Emlékszem az egyik Motorkatalógusban is szerepeltek EU-s főleg Német tunningműhelyek alkotásai. Jelenleg elég sokat nézek Youtube-on egy csatornát (BlockheadMoto) ott a srác az első Harley-jából (Sportster Iron) egész badass kis masinát farigcsált, annak ellenére, hogy csak kicserélt rajta pár alkatrészt.. Tehát egy egyszerű “felhasználó” is képes arra, hogy átszabjon egy Harley-t hála a hatalmas alkatrészkínálatnak..A régebbi részekben emlékszem még vágtak sárvédőket, faragtak tankot, csináltak Springer villát.. Remélem én is, hogy inkább ez kerül majd előtérbe és nem az építőszekrény HD szuperhős műhely a sok Valóvilág stílusú résszel.. Nekem még az sem tetszett, hogy amikor mindig bemutatják a megrendelőnek, akkor az mindig olyan drámaian van beállítva, mintha az illető megtudná, hogy apa lesz, vagy hasonló.. Kicsit túl van tolva ez a nyálas fröcsögés olyankor..

  1. Amerikaiak. Alapból ilyenek.
   Imádják a giccseket meg a csicsát, meg az “omygod”-ozást.

Válasz