Holnap visszatér a képernyőre az Orange County Choppers

Holnap visszatér a képernyőre az Orange County Choppers

- Kategória: Cikkek, Közélet

Éppen egy éve, 2018 februárjában erősítették meg a Teutul testvérek, hogy újra képernyőre kerül a világ leghíresebb motorépítő sorozata, az American Choppers. Most folytatódik az új széria: holnap este tíztől láthatjuk a nem éppen halk, ám annál termékenyebb famíliát...

Ráadásul a hangos család tagjai nem „egyedül” küzdenek a nézők kegyeiért, ugyanis ígéretük szerint minden részben feltűnik egy-egy színész, sportoló vagy más ismert személy a megrendelők között.

Orange County Choppers
Az öreg Teutul ezúttal is hozza a formáját... Szinte hihetetlen, de már a 12. évadnál tart az American Choppers sorozat

Büszkék az Orange County Choppers sikereire

- Az American Chopper egyike volt a csatorna legnépszerűbb sorozatainak. Nagyon boldogok vagyunk, hogy a Teutul család és az Orange County Choppers ismét feltűnik a képernyőn, ráadásul már nem is kell sokat várni erre, hiszen már el is kezdtük a forgatást - fűzte hozzá Rich Ross, a Discovery Channel elnöke.

Orange County Choppers
Paul Teutul

Tegnap este maga Paul Teutul jelentette be Facebook-oldalán, hogy holnap újra képernyőre kerülnek, szóval akinek van lehetősége élőben nézni - vagy utólag letölteni -, kedden este ismét láthatja a flextől és veszekedéstől hangos műhely mindennapjait.

Kapcsolódó anyag: Kösz, hogy aggódtok, de nem haltam meg, ez csak egy hoax (Paul Teutul)

A 69 éves Paul reagált a közösségi médiában keringő álhírekre, melyek arról szóltak, hogy autóbalesetben életét veszítette. Facebook-oldalán tette közzé, hogy a híresztelésekkel ellentétben köszöni, de nem halt meg, sőt kimondottan jól érzi magát a bőrében. – Élek és virulok, ugyanakkor kíváncsivá tesz, hogy kinek van ideje, energiája ilyen álhírek terjesztésére – fűzte hozzá Teutul.

Continental 2019

Facebook Comments