Minőségi holmik akár féláron a Fokt Motor akciójában

Minőségi holmik akár féláron a Fokt Motor akciójában

- Kategória: Cikkek, Közélet

Ha még hiányzik egy jó motoroskabát, nadrág vagy egy új sisak a szettből, nosza, keresd fel a Fokt Motor honlapját, ahol csütörtökig akár féláron válogathatsz a jobbnál jobb cuccok között.

 

Miként azt megszokhattuk a 27 éve megnyitott Fok Motor gárdájától, idén is nagyszabású akcióval kezdték a szezont, melyben – egyebek mellett – Abus, Bagster, Bering, Krauser és Forcefield holmik kaphatóak jó áron. A kampányban résztvevő ruhákat és felszereléseket ITT TALÁLOD, élen az olyan ínyencségekkel, mint a 62 900 helyett most 29 900 forintért megkaparintható, farmerszabású Bering Aviator nadrág. Igyekezz, ha nem akarsz lemaradni a legjobb darabokról, ugyanis az akció csak március 14-ig, illetve a készlet erejéig tart.

Fokt Motor
Shark sisak, farmerszabású motorosnadrág és még több száz hasznos holmi a Fokt idénynyitó akciójában

Hogy pontosan mely termékek kaphatóak jó áron, és hogy van-e belőlük a Te méretedben, arról az üzlet telefonszámán ( +3630-9899562 ), e-mail-címén ( bolt@fokt.hu ) vagy személyesen, a 1032 Budapest, Szőlő u. 82-ben érdeklődhetsz.

Continental 2019

Facebook Comments

8 Comments

 1. Zsolt kiró

  50%….☺☺☺ akár! de inkább 10%. Alapból nem olcsó hely. A minőséggel nincs probléma, mert ténylegesen jó!

  1. Én is mindenféle pakisztáni, kínai vacakban motoroztam, majd jött Bering. Drága volt, de ég és föld a különbség. Imádom, és már kibírt egy kisebb esést is.

   1. Jó cucc a Bering. Szerencsére teljesen kezdőként is sikerült egy ilyen dzsekit vennem, pedig akkor még fogalmam sem volt a márkákról, az alpinestars-t leszámítva. És csak megerősíteni tudom, hogy kisebb esést is kibír, ráadásul anélkül, hogy a vízálló réteg bármilyen károsodást szenvedne. Egyedül a színtartásával nem vagyok elégedett, nagyon látszik rajta az elmúlt 3 év… Mellesleg pont a Fokt-ban vásároltam.

 2. Zsolt kiró

  igen sajnos a motorosokat lehuzzák ezek a boltok nagyon.

  1. Nem értem, hogy húzhatnák le a motorosokat az internet korában. Ha valami drága, megrendelem Németből, Kínából stb. Tudod, a drága nem mindig azt jelenti, hogy lehúzás, hanem hogy a minőség pénzbe kerül.

Válasz