GumiGuru: sokat kanyarognék a Deauville-lel…

GumiGuru: sokat kanyarognék a Deauville-lel…

- Kategória: Gumiguru

DOT-szám? Helyes guminyomás? Eltérő méretek? Minden kérdésre válaszolnak az R17.hu szakértői, Szabó Roland és Soltész Norbert!

Szeretnél Te is kérdezni tőle? ITT megteheted – Hamarosan jelentkeznek a részletes, mindenre kiterjedő válasszal!

KÉRDÉS

Kedves Gumiguru! A következő a kérdésem: 2000-es 650-es Honda Deauville-re, egy kezdőnek milyen gumit ajánlanátok? Leginkább rövidebb-hosszabb túrákra, nem nyélgázon. Nehéz előre megmondani, de mondjuk évi 3-5000 km közötti futással, ami azért esőben is megbízható. A motornak nem lesz teljesen leterhelve, viszont van néhány kanyar a lakóhely körül.

Köszönöm!

 
VÁLASZ

Kedves Péter! Sok igazán kiváló abroncsot tudok javasolni a Hondádra. Van néhány kifejezetten közkedvelt darab, amit előszeretettel vásárolnak erre a gépre, az egyik ilyen például a Michelin Pilot Road4. Úgy gondolom, ennek  az abroncsnak az ismertségét és a népszerűségét nem kell bemutatni a motoros társadalomnak. Napi vegyes használatra, esőbe, száraz útra stb. kiváló opció.

honda deauville
Honda NT700 Deauville

Kicsit sportosabb karakterű abroncs a Continental RoadAttack2 EVO, kifejezetten jó anyagösszetételű és sportos mintázatú darab – ezt azért hangsúlyozom, mert kiemelted, hogy van néhány kanyar a lakóhelyed körül, ezért fontosnak tartom azt, hogy ilyen körülmények között egy kezdőnek biztonságérzetet adjon. Az általam felsorolt mintázatok a modernebbek közé sorolhatóak, gyakorlatilag a legjobbak – itt nem is tudsz rosszul választani. Egy kicsit örökösebb darab a Bridegstone BT023, tapadás terén elmarad a friss fejlesztésektől, de élettartama lenyűgöző, és szerény tempóhoz, kezdő motoros szinten ez az abroncs is kiszolgálhat.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz