Megkezdődött az első villany-Harley árusítása

Megkezdődött az első villany-Harley árusítása

- Kategória: Hírek

A vadonatúj Harley-Davidson LiveWire immáron hazánkban is előrendelhető, s aki gyorsan kapcsol, már ősszel átveheti új motorját...

„Nagy izgalommal jelentjük be, hogy immáron Európában is elérhető a LiveWire”,nyilatkozta Steve Lambert, a cég marketing-igazgatója. „Soha nem látott mértékű érdeklődés mutatkozik a modell iránt, és rengetegen akarják elsőként megkaparintani az ősszel érkező új LiveWire-t. Biztosak vagyunk abban, hogy a modell iránti igény messze felülmúlja a kezdeti kínálatunkat, így arra bátorítunk mindenkit, aki elsőként szeretne Európában ilyennel motorozni, mielőbb foglalja le a sajátját, mert a készletek végesek” - biztatta a leendő tulajdonosokat Lambert.

Mit tud az új Harley-Davidson LiveWire?

A LiveWire nagy teljesítményű villanymotorral, sajátos formatervvel és - a mai trendnek megfelelően - mobiltelefonos összeköttetéssel büszkélkedhet, s így gyakorlatilag megtestesíti a HD jövőjét. Mindössze három másodperc alatt gyorsul álló helyzetből 100-ra, 100-ról 129-re pedig csupán 1,9 másodperc alatt. A nagyfeszültségű akkumulátor 225 km-nyi távot biztosít, ha városban motorozol, vegyes üzemben pedig 140-150 kilométert tehetsz meg vele 110-120 km/órás átlagsebességgel. Ha téged is érdekel a forradalmi gép, keresd bátran a Harley-Davidson Budapestet, ahol szívesen mesélnek még a társaság első elektromos kétkerekűjéről.

Öntött alumínium vázhoz kapcsolódik az új, Showa első és hátsó felfüggesztés, míg a hajtásról nagy teljesítményű villanymotor gondoskodik

Az új Harley-Davidson LiveWire-ről, valamint a cég további elektromos motorkerékpárjairól a Harley-Davidson.com/Electric oldalon olvashatsz további érdekességeket.

Continental 2019

Facebook Comments