Tucatnyi márka és sok-sok épített gép az idei Motor Show-n!

Tucatnyi márka és sok-sok épített gép az idei Motor Show-n!

- Kategória: Kiemelt cikk

Alig két héttel a rendezvény előtt már biztosra vehető, hogy legalább 14 márkakereskedés és összesen 170 kiállító képviselteti magát a Tüske Csarnokban, ahol - egyebek mellett - elektromos motorokat is tesztelhetnek a látogatók.

 

Immáron biztosra vehető, hogy a május 4-én és 5-én zajló kiállításon biztosan jelen lesz a BMW, a Brixton, a Ducati, a Harley-Davidson, a Honda, a KSR, a Malaguti, az MV Agusta, a Niu, a Servo, a Suzuki, a Yamaha, a Vespa és Zero Motorcycles, tehát igazán nem lehet panasz a kínálatra. Bár a teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy az általunk megkérdezett márkaképviseletek nem állítanak ki a Tüske Csarnokban, így valószínűleg egy-egy kereskedő révén láthatjuk a 2019-es modelleket az épített vasak és a versenymotorok mellett.

Hatalmas belső tér és nagyméretű, ingyenes parkoló várja a vendégeket a Tüske Csarnokban

Több elektromos motor forgalmazója és gyártója is részt vesz a kiállításon, mi több, a KSR néhány elektromos modelljét tesztelni is lehet a helyszínen. Természetesen a kiegészítőkre vadászó motorosok sem mennek haza üres kézzel, elvégre bukósisakok, kabátok, kesztyűk, alkatrészek és felszerelések egész armadájából válogathatnak, a kiállítók között pedig megtalálják a Fokt Motor-t, az RMC-t és a Pólómestert is.

Motor Show Budapest - több mint egyszerű motorkiállítás

Az új gépek mellett 70-80 épített motor és 30-40 Hot Rod versenyét élvezhetik a látogatók, illetve szavazhatnak is a legjobbakra. Olyan neves építők lesznek jelen, mint a Zodiac, a Gigamachine, a Tako Trans, a Sapka Művek, a Ferry Custom, Mike Tomi, Ricardo és a Raven Motors, s összességében 170 kiállító, gyártó és versenyző képviseli majd magát a Tüske Csarnokban.

Összesen 170 gyártó, forgalmazó és versenyző lesz jelen a kétnapos seregszemlén

A felnőttek 3000 forintos napijegy vagy ötezerért megvásárolható bérlet ellenében térhetnek be a versenyekkel és több koncerttel (pl. Ducktails n’ Drapes,  Holy Chicks, Nemcsak Berry stb.) színesített eseményre, míg a hat év alattiak ingyenesen látogathatják a kiállítást. Sőt az „Akik szeretik a mocikat” csoport tagjai is komoly kedvezményt kapnak, ők IDE KATTINTVA 20%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg belépőjüket. A Motor Show szombaton 9-től este hétig, valamint vasárnap 9-től délután ötig tart nyitva, a rendezvény részletes programterve pedig az alábbi linken olvasható:

Vésd be hát a naptárba: 2019. május 4-5., Tüske Csarnok - Motor Show Budapest, és találkozzunk a nagy tavaszi seregszemlén!

Continental 2019

Facebook Comments

2 Comments

  1. Ez mind szép, de a lényeg hogy volt forgalmiba be nem vezetett kínai fékkar valamelyiken? :)))))))

    1. Maróti András

      A kínai motorokon tuti :))

Válasz