Tudd biztonságban a motort túrákon is!

Tudd biztonságban a motort túrákon is!

- Kategória: Kiemelt cikk

Ezentúl a nagyobb utazások során sem kell azon aggódnod, hogy megvan-e a géped vagy hozzányúltak-e a csomagtartóra rögzített holmijaidhoz. A magyar fejlesztésű eszköz helyetted vigyáz a motorra.

Ezúttal a hosszabb túrákat is bevállaló motorosokat szólítja meg a pécsi székhelyű Sentinel Protect csapata. Egy egész éven át tartó akcióval kedveskednek a világjáróknak, nevezetesen, hogy a hazai szolgáltatásokon túl szerte az EU-ban ingyenes roaming-kapcsolatot nyújtanak, így Portugáliától Görögországig bármerre is járj, a motorod biztonságban lesz.

Sentinel Protect
A Sentinel Protect alig tenyérnyi méretű, GPS-alapú eszköze azonnal riaszt, ha megpróbálják ellopni a motort vagy blokkolják a készülék jelét, sőt akkor is figyelmeztet, ha csak hozzáérnek a járműhöz

Amiatt sem kell aggódnod, hogy az elektromos „testőr” lemeríti az akksit, mert a riasztó áramfelvétele rendkívül csekély – csak akkor érdemes elővenned a töltőt, ha több héten át nem használod a motort. Mindez ráadásul nevetségesen olcsón elérhető: a nyolc funkcióval büszkélkedő motoros szett előfizetési díja mindössze napi 50 forintba kerül.

Sentinel Protect
Gyakran bírálják a GPS-riasztókat, hogy könnyen blokkolhatóak, de a fejlesztők erre is gondoltak. A Sentinel Protect akkor is riasztást küld, ha a blokkoló miatt megszakad a kapcsolat a telefon és a jármű között

Ha Te is szeretnéd biztonságban tudni a vasat, nincs más teendőd, mint megkeresni a Sentinel Protect szakembereit, és indulás előtt beszereltetni az alig tenyérnyi riasztót, mely bármelyik motor ülése alatt lazán elrejthető.

Támogatott tartalom - X

Continental 2019

Facebook Comments