Motor Show Budapest: még ma benépesül a Tüske Csarnok

Motor Show Budapest: még ma benépesül a Tüske Csarnok

- Kategória: Hírek

Ugyan a közelgő eső elmosta a Motofest-et és a Pécsi szezonnyitót, de így sem maradunk motorosprogram nélkül, hiszen holnap nyitja meg kapuit a Motor Show Budapest, ami egyben a motorépítő-vb hazai állomása.

Itt megcsodálhatod a tucatnyi megjelent márka 2019-es modelljeit, mi több, az új gépek mellett 70-80 épített motor és 30-40 Hot Rod is felsorakozik, hogy kiderüljön, melyik lesz a kiállítás szépe. Az már tényleg csak hab a tortán, hogy a látogatók egyben döntőbírók is, ugyanis a vendégek szavazata alapján (is) díjazzák az épített gépeket.

Már folyik a munka a Motor Show-n

Olyan neves építők lesznek jelen, mint a Zodiac, a Gigamachine, a Tako Trans, a Sapka Művek, a Ferry Custom, Mike Tomi, Ricardo és a Raven Motors, s összességében 170 kiállító, gyártó és versenyző képviseli majd magát a Tüske Csarnokban.

budapest motor show

Aki még ma regisztrál, az részt vesz az értékes nyereményekért folyó sorsoláson, és 20%-kal olcsóbban veheti meg belépőjét

Jelenleg lázasan dolgozik az összesen 170 (!) kiállító, hogy minél szebb, igényesebb standdal fogadja vendégeit. Egekbe szökő emelvények „nőnek ki a földből”, és érkeznek az első motorok is, szóval a jelek szerint holnap reggelre minden készen áll a kapunyitásra.

Kedvezményes jegy és sok-sok meglepetés a Fokt Motor jóvoltából

Ha szeretnél olcsóbban bejutni és értékes ajándékokkal hazatérni, akkor nincs más teendőd, mint regisztrálni a nyeremenyjatek@motorshowbudapest.hu email-címen, és cserében 20% kedvezményt kapsz a belépőjegy árából, majd a hétvégi sorsoláson Fokt Motor vásárlási utalványokat és Harley-Davidson Open Road Fest belépőt nyerhetsz!

budapest motor show

Mivel az eső elmosta a holnapi Suzuki Motofestet, így a Budapest Motor Show-n zajlik majd az új Suzuki Katana bemutatója is

Nosza, játékra fel, és találkozzunk most hétvégén a Tüske Csarnokban, az idei Budapest Motor Show-n!

BikersPoison

Facebook Comments