Képriport: Motor Show Budapest - 2019

Képriport: Motor Show Budapest - 2019

- Kategória: Hírek

Igazi hiánypótló rendezvény a Tüskessarnokban rendezett Motor Show, hiszen itt az épített vasak rajongói ugyanúgy megtalálják kedvenceiket, mint akik csak egy új kesztyűért, sisakért vagy az idei modellek miatt látogatnak ki.

Holnap délután ötig várja a motorosokat a kétkerekűek tavaszi seregszemléje, a Motor Show Budapest, ahol egy egész sor custom motor és hot rod, no és kiállítók meg zenekarok sokasága gondoskodik a jó hangulatról.

Lenyűgöző kilátás...

Talán az egyetlen furcsaság, hogy amíg néhány standon csak úgy csábítják a vásárlókat, hogy vegyenek üléspróbát az új Harley-kon, Hondákon stb., addig néhány forgalmazó kifejezetten megtiltotta, hogy ráülhessenek a kiállított gépeire.

Egész hétvégés buli a Tüskecsarnokban

Ha mindez nem lenne elég csábító, még Pin Up-szépségversenyt is tartanak, szóval ha nincs programod a hétvégére - meg amúgy sem motoroznál az eső miatt -, akkor nosza, irány a Tüske Csarnok.

Kemény fából faragták: szakadó eső ide vagy oda, ő több száz kilométert motorozott, hogy itt legyen - le a kalappal!

Ezúttal az égi áldás sem gátolhat, mivel itt kocsival is ingyenesen parkolhatsz, csak hogy tényleg minden adott legyen a kikapcsolódáshoz. Íme, képriportunk a szombat délelőtti forgatagról, beleértve az új és az épített vasakat:

Ha Te is kilátogatnál, ma este hétig és holnap reggel kilenctől délután ötig tart nyitva a rendezvény, amire ITT szerezhetsz kedvezményes belépőket.

BikersPoison

Facebook Comments