Új motorosbolt nyílt a Budaörsi úton

Új motorosbolt nyílt a Budaörsi úton

- Kategória: Hírek

Nemrég nyitotta meg új üzletét a robogóalkatrészek piacán jól ismert Red Racing, ahol fél tucat márka termékei közül válogathattok, beleértve a Rev'it és Seventy ruházatot, az MT és Nexx sisakokat, Shad kiegészítőket, no meg a PMJ motoros farmerokat. Ha most látogatsz el hozzájuk, még kedvezményt is kapsz, de erről már meséljen személyesen az üzletvezető, Tisza Atilla, vagy ahogy mi, motorosok ismerjük, Gekko.

- Pár hete nyílt meg az üzlet itt a Budaörsi úton, ahol motorral és kocsival is könnyedén leparkolhatsz, majd a boltba lépve igényes környezetben válogathatsz a holmik között. Vasárnap és hétfőn pihenünk, de keddtől péntekig (9-től 5-ig), illetve szombaton (9-től 13 óráig) szeretettel várjuk a betérő vendégeket.

Ráadásul most komoly akciókkal kedveskedünk a motorosoknak: május 13-tól hat napon át 10%-os kedvezményt adunk minden negyvenezer forint feletti vásárlás végösszegéből, illetve a Nexx SX-100 sisakot 15%-kal olcsóbban vásárolhatjátok meg. No és a legfontosabb: mindenkit egy finom kávéval várok! - tette hozzá Gekko.

A GSR-ről - és a hatalmas LED-tábláról - rögtön kiszúrható, hogy hol is van az új motorosbolt - egyszerűen lehetetlen eltéveszteni

Ha Te is kíváncsi vagy rá, milyen lett Dél-Buda új motorosboltja, látogasd meg Attilát a Budaörsi út 35. szám alatt található üzletben, ahol a remek kávé és hangulat garantált, csakúgy, mint a hozzáértő kiszolgálás.

Continental 2019

Facebook Comments