Olvasói: Mégsem tiltják ki a motorokat a Dolomitokból?

Olvasói: Mégsem tiltják ki a motorokat a Dolomitokból?

- Kategória: Cikkek, Események, Közélet, Túra

Andi most indul Cortinába, majd onnan a Dolomitok legnépszerűbb hágóira, ezért adja magát a kérdés: mi van a tavaly bevezetett korlátozással? Még mindig csak engedéllyel lehet felhajtani?

 

Sziasztok! Múlt nyáron írtatok róla, hogy csak Open Move regisztrációval, meghatározott időszakban lehet motorozni a Dolomitokban. Ez még mindig így van? Mit kap, aki anélkül hajt fel? (Azért kérdezem, mert folyton olasz nyelvre vált az applikáció, és egyszerűen nem boldogulok vele. Igazi „remekmű…” De ezért nem akarok lemaradni a legjobb utakról sem).

Előre is kösz a választ!

Üdv, Andi

Mi is nemrég motoroztunk arra, és szerencsére nem volt szükség – a tényleg minősíthetetlen – Open Move alkalmazásra, hogy bejárjuk a hágókat

Kedves Andi!

Néhány napja értünk haza a Dolomitok-túráról, és örömmel mondhatom, hogy se híre, se hamva a behajtani tilos tábláknak, illetve az ellenőrzőkapuknak. Szabadon járnak-kelnek az autósok, motorosok (ami miatt már előszezonban tumultus volt a Sellán…)

A Gardenán jégeső, a Grossglockneren pedig ilyen masszív hófal várt minket, azaz nem ért felkészülni a télies viszonyokra

Szóval menjetek nyugodtan, csak az időjárást lessétek, mert a következő napokra kifejezetten hűvös, esős időt jósolnak a környékre. Reggelente mindössze 8-9 fok lesz fent, vagyis nem árt átgondoltan időzíteni a „csúcstámadást”.

Jó utat és jó időt a túrára!

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz