Keresik a tegnapi olajfolton elcsúszott motorosokat

Keresik a tegnapi olajfolton elcsúszott motorosokat

- Kategória: Baleset-megelőzés, Cikkek
6

Kedden este nyolc körül nagy mennyiségű olaj folyt ki az érdi MOL benzinkút közelében, ahol a hírek szerint legalább nyolc motoros esett el. Egyelőre csak egyet azonosítottak közülük, a többieket még keresik.

- Keressük az elcsúszott társakat! 2019. 08.13-án, kedden este 20 óra körül a 6-os és 7-es főutak közös szakaszán (Érd, Ercsi út - MOL kút), elcsúsztam a Közútkezelő által „ottfelejtett ” olajfolton. Szerencsére kisebb zúzódásokkal megúsztam, de a motoromban jelentős kár keletkezett. Tudomásomra jutott, hogy én már a nyolcadik voltam. Keresem a többi sérültet, károsultat! - áll a Motoros Érdekképviseleti Központ mai bejegyzésében.

A keddi baleset képei

Már éppen élesítettük volna az erről szóló cikket, a történet azonban nem ért itt véget...

- A MOL kút körforgalmában tegnap 8 motoros csúszott el. Már háromról vannak információk, hála nektek - köszönjük! A képeken a jelenlegi útállapot, 12-24 órával később. Igazából nem tudom, mit mondjak? Sírjak vagy nevessek? Ez egy letisztított útszakasz? Ez egy biztonságos, közlekedésre alkalmas aszfaltcsík szerintetek? Minek van ott az ilyen - nem tudja a szerszámot mozgatni az istenadta? Hány embernek kell összetörni magát, míg egyszer szénné perelik az ilyen hanyag dolgozókat?

Közzétette: Motoros Érdekképviseleti Központ – 2019. augusztus 14., szerda

Így néz ki, amikor valaki nem megoldja a problémát, csak úgy tesz, mintha...

A nyolcból tehát hárman már jelentkeztek - ha Te a másik öt motoros között vagy, esetleg ismersz olyat, aki ott csúszott el, kérlek, jelentkezz a Motoros Érdekképviseleti Központnál, hogy együtt kiharcolhassátok a neked járó kártérítést! Köszönjük!

Continental 2019