Máris itt a 2020-as Honda Gold Wing

Máris itt a 2020-as Honda Gold Wing

- Kategória: Kiemelt cikk

Két évvel ezelőtt a Honda mérnökei tetőtől talpig áttervezték a Gold Winget, ám azóta sem ültek a babérjainkon – a nyolc új vagy átdolgozott modell mellett alaposan átfésülték a gigászi túragépet is.

 

Miként korábbi Gold Wing-tesztünkben is olvashattátok, a 2018-as Gold Wing a korábbinál jelentősen könnyebb, új vázra és szintén új, dupla lengőkaros első felfüggesztésre épült. Ezt egyebek mellett elektromos mozgatású szélvédővel, Apple CarPlay™ alkalmazással, intelligens kulccsal (Smart Key) és hegymeneti asszisztenssel (Hill Start Assist) tettek még vonzóbbá – valódi túramotor született a Hondánál.

Alaposan átdolgozták a Honda Gold Winget

A motor mozgatásáról hatalmas, hathengeres, 24 szelepes erőforrás gondoskodik, mely 2020-ról még barátságosabb, kezesebb lesz. Továbbfejlesztett üzemanyag-befecskendező rendszert és DCT-t kapott a Gold Wing, így még könnyebben irányítható kis sebességnél. A Tour kivitelt pedig áthangolt futóművel és nagyobb utaskapaszkodóval látták el – tegyük hozzá, ideje volt a módosításnak, mert a kapaszkodóra mi is sokat panaszkodtuk a tesztben.

A 2020-as Honda Gold Wing különböző változatai

Mindezt új, roppant látványos fényezéssel fejelték meg: a Matt Ballistic Black Metallic színben pompázó Gold Wing DCT mellett a Pearl Glare White Gold Wing Tour is megjelent a választékban. Addig is, míg elérhetővé válik az átdolgozott túragép, a 2019-es modellt kedvező, kamatmentes hitelre vásárolhatják meg a motorosok.

Az új Gold Wing mellett a 2020-as Honda kiegészítőket is bemutatták Milánóban

A jelenleg is futó Honda-akcióban zárt végű lízinggel, forintalapon, 0%-os kamattal kínálják a Honda Gold Wing ABS Tour DCT-t, melyről itt olvashattok részletesen. A hiteltörlesztés futamideje 24 és 60 hónap között változhat, a kezdőrészlet pedig harminc százalék.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz