Használd ki a holtszezont: Motoros holmik féláron január 31-ig!

Használd ki a holtszezont: Motoros holmik féláron január 31-ig!

- Kategória: Hírek

Aligha hallunk olyat egy motorostól, hogy „Hello Winter!”, kivéve, ha így hívják a sisakok és ruhák téli akcióját, melyben féláron veheted meg idei felszerelésed. Nem árt sietni, mert a készlet egyre fogy...

A tavaszias december után most tényleg bekeményített a tél, így motorozás helyett - jobb híján - felkészülhetsz a 2020-as motoros szezonra. Persze nem mindegy, hogy hol és mennyiért szerzed be új sisakod, protektorod vagy csizmád: a Foktnál például féláron juthatsz hozzá az akciós holmikhoz...

LED-es sisak és csizma féláron a Fokt Motor akciójában

Már csak két hétig - vagy a készlet erejéig - tart a Hello Winter akció, amiből most három különösen jó árú motorosholmit mutatunk be nektek.

85 helyett 35 ezer a LED-es sisak? Ide vele!

Most komoly kedvezménnyel veheted meg a Shark bukósisakok számos típusát - közöttük a több mint ötvenezer forint kedvezménnyel kínált, UV-álló fényezésű Shark Blankot. A gyártó elmondása szerint igazán strapabíró darab: 2 mm vastag, Total Vision plexije ellenáll a karcolásoknak, míg UVA-szűrős belső plexije megkönnyíti a motorozást vakító napsütésben.

Mi is hosszú éveken át bering kabátban motoroztunk - hatvanezer kilométer után sem mutatott semmi kopást, anyagfáradást, s végül egy esés miatt kellett lecserélnünk. Hasonló tartósságot ígér a gyártó a Bering Odyssee négyévszakos dzseki kapcsán is

Második kiszemeltünk a kivehető vízálló membrános, Knox CE hátprotektoros Bering Odyssee. Ez igazi négyévszakos darab - télen termobélése, nyáron pedig cipzárral szabályozható szellőzői biztosítják a komfortot. Akkor se ess kétségbe, ha időközben elfogyna a 125 ezer helyett mindössze 69 900 forintért kínált nadrág, mert további Bering termékek százai várnak nagy kedvezménnyel, s jó részüket ingyenes házhozszállítással rendelheted meg.

Végül pedig a hölgyeknek kedveskedünk egy remek ajánlattal: a kifutó készlet dacára többféle méretben elérhető, termobéléses, csípőprotektoros Lady Bridget corduranadrág 42 helyett most csak 22 ezer forint - ez T2-től T6 méretig elérhető a Fokt Motornál.

(X) - Támogatott tartalom

Continental 2019

Facebook Comments

1 Comment

  1. 3 szezonon át használtam a most akciós Shark Skwal 1-es bukót. Kifutó modell, de ilyen áron szerintem bőven megéri. A LED valóban jól láthatóvá teszi a sisakot, beállítható folyamatos világításra, de villogásra is. Maga a bukó is kellemes, kényelmes, egyedül a szellőzésével voltak fenntartásaim.

Válasz