Kovács Bálint: nem állunk meg, amíg nem szerzünk vb-címet!

Kovács Bálint: nem állunk meg, amíg nem szerzünk vb-címet!

- Kategória: Kiemelt cikk

A Magyar bajnoki címet és az IDM Suzuki kupáját is megnyerő Kovács Bálint szintet lépett, és idén már a világbajnokságon húzza a gázt. Most ő mesél a 2019-es sikerekről és idei terveiről.

Nagyon nem volt egyszerű a 2019-es szezon, de mindvégig éreztem, hogy kezdenek a helyükre kerülni a dolgok, s ott vagyunk, ahol lennünk kell. - Rengeteg izgalom és ideg után bajnok lett Németországban, sőt letette a névjegyét az Endurance vb-n is - méltatta csapata Bálintot.

Kovács Bálint idén már a világbajnokságon versenyez

- Érzem, tudom, hogy jó az irány. Köszönöm, hogy vagytok nekünk, mert bármennyire is az ellenkezője látszik, ez értetek van, értetek versenyzünk. Szenvedünk, idegeskedünk és a végén sírunk - néha örömünkben, néha bánatunkban.

Kovács Bálint

Egy azonban biztos: addig nem állunk meg, amíg egy vb-címet haza nem hozunk nektek! Hosszú lesz az út, de miattatok megéri végigmenni rajta! Idén is utazzunk együtt a bajnoki cím felé - összegezte terveit Kovács Bálint, a H-Moto versenyzője, aki legközelebb az Endurance-vb harmadik futamán, a legendás Le Mans-i 24 óráson lép pályára.

Ígérjük, részletesen beszámolunk a Le Mans-i kalandokról, ám addig is kövessétek a fiatal magyar tehetséget Facebook-, illetve Instagram-oldalán, ahol rendszeresen jelentkezik új, exkluzív tartalmakkal, beavatva a motorosokat a versenyzés és a felkészülés érdekes részleteibe.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz