Ne várj márciusig!

Ne várj márciusig!

- Kategória: Kiemelt cikk

Meglátogattuk a néhány hete nyílt új motorszervizt és leendő motorosboltot. Mi tagadás: lenyűgözött a profizmus, csakúgy, mint a 2020-as tervek…

Számtalan motorszerviz működik Budapesten és környékén, mégis többhetes a várólistára készülhet, aki csak az első tavaszi napokon kapcsol, hogy jó lenne egy olajcsere vagy rendbe szedné a már ősszel is gyöngyöző villát. Erre talált ki elmés megoldást a Cribmoto csapata, mely nemrég költözött át a Hengermalom útról a sokkal tágasabb, modernebb szervizbe.

Tavaszi felkészítés egyszerűbben, gyorsabban

A folyton nyüzsgő, mégis rendezett, tiszta műhelyből kisétálva a felső irodába invitál Bence, s amíg helyet foglalunk, az emeleti ablakból még egyszer megcsodálom a padon sorakozó vasakat, és van mit: éppen egy csodaszép V-Max-ot tolnak fel az állványra.

Miért várnál tavaszig? Most még sorban állás nélkül, flottul elvégeztetheted a motor felkészítését, ráadásul a Cribmoto munkatársai – akár – ingyen hozzák-viszik a motorod a szervizelés előtt és után

- Egyelőre csak annyit tudok, hogy ingyenes be- és visszaszállítással kedveskedtek a motorosoknak. Jól mondom?

- Tulajdonképpen igen – vágja rá Bence -, ugyanis utanként ötezer forintért vállaljuk Budapesten belül a javításra váró motorok szállítását. Viszont ha a munkadíj meghaladja a nettó 50 ezer forintot, akkor a szállítás teljes költségét elengedjük. Persze nem zárjuk ki a diósdi, budaörsi stb. ügyfeleket sem ebből – 25 kilométeren belül gyakorlatilag bárhová kiszállunk, illetve egyedi megállapodás alapján távolabbról is elhozzuk a gépeket.

- …gondolom csak munkaidőben.

- Szó sincs róla! Mi is tudjuk, hogy napközben elfoglaltak az emberek, ezért reggel-este, mi több, hétvégén is elérhető a fuvar.

Motorszerviz új helyen - új tervekkel

- Miért pont a Kamaraerdei útra költöztetek a jól bevált helyről?

- Tulajdonképpen a legfontosabb indok, hogy aligha testesíthetné meg jobban egy cím a „budapesti, egyszersmind vidéki” jelzőt. Az utca egyik oldala a XI. kerületben, a másik Budaörsön van, legalább is besorolás szerint. Percek alatt elérhető a belvárosból motorral, autóval, sőt tömegközlekedéssel is, így nem gond, ha ott kell hagynod a gépet egy nagyobb, hosszabb időt igénylő javításra.

Mi is évek óta a Cribmotónál szereltetjük fel az új abroncsainkat - jó szívvel ajánljuk a pontosan, lelkiismeretesen dolgozó csapatot, mely most még tágasabb, színvonalasabb helyre költözött

A műhelyajtóból szinte rálátni a 41-es villamos végállomására, ami fonódó, vagyis az egész város elérhető vele, a buszmegálló pedig épp itt van előttünk. Ezzel két legyet ütünk egy csapásra: vidékről és a fővárosból is könnyű megközelíteni minket.

- Miért volt szükség a jobban megközelíthető, lényegesen nagyobb szervizre?

- Szeretnénk bővíteni a szolgáltatásainkat, hogy csereautókkal és –motorokkal, még több szervizállással, kényelmes, klimatizált ügyfélváróval, valamint egy új motorosbolttal kedveskedjünk vevőinknek – ehhez elengedhetetlen volt a nagyobb terület.

Nincs márkagőg, a klasszikus Triumph, a legendás V-Max és az R1 is értő kezekben újul meg a Cribmotónál

Ha Te is élnél a kedvezményes, háztól-házig tavaszi felkészítéssel, jelentkezz be a Cribmotóhoz a honlapjukon, a 0630-4501608-as telefonszámon, az info@cribmoto.hu címen vagy a Kamaraerdei út 11. alatt található új műhelyükben!

BikersPoison

Facebook Comments

Válasz