Continental TKC 70 Rocks – Enduróval terepen és aszfalton

Continental TKC 70 Rocks – Enduróval terepen és aszfalton

- Kategória: Hírek

Noha mi, túraendurósok szeretünk Erzberg-hősként gondolni magunkra, de lássuk be: többségünk csak földúton és laza terepen mozog testes motorjával és a kilométerek nagy részét aszfalton teszi meg. Tudják ezt a német Continental mérnökei is, ezért fejlesztették ki a TKC 70 Rocks abroncsot.

 

Ismét bővült a Conti motorgumi-választéka, mégpedig a 2020-ban piacra dobott TKC 70 Rocks-szal. Nem véletlen, ha ismerős az elnevezés, mivel az újdonság egyesíti a népszerű TKC 70 és 80 legjobb tulajdonságait.

Continental TKC 70 Rocks – terepen és aszfalton is otthonosan

Már első ránézésre feltűnik, hogy nem a somogybabodi iszap legyőzésére terveztél, mintázata finomabb a TKC80-nál, s ebből fakadóan csendesebb és tartósabb is annál. Szintén az új mintázatnak köszönhető, hogy száraz és nedves aszfalton is jobban tapad a TKC80-nál, mi több, ilyen tekintetben a TKC70-et is felülmúlja, vagyis jelenleg az egyik legjobb ajánlat a Contitól a többnyire aszfalton mozgó endurósoknak.

Kemény terepen nem olyan hatékony, mint névrokonai, de pont ez volt a cél. A TCK70 Rocks azoknak készült, akik csak laza terepen motoroznak endurójukkal, ám annál többet közlekednek aszfalton

Gazdag méretválasztékból válogathatunk, hiszen 130-tól 170 mm-es futófelületig kapható a TKC 70 Rocks, de egyelőre csak hátsó köpeny elérhető, mivel a gyártó ajánlása szerint „sima” TKC70 és TKC80 első gumival is társítható az újdonság.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz