Olvasói: „Jobban járt volna a motoros, ha eltiltják a vezetéstől…”

Olvasói: „Jobban járt volna a motoros, ha eltiltják a vezetéstől…”

- Kategória: Vélemény

Emlékeztek, hogy védték a kommentelők az egykerekező motorost, akiről nemrég videót készítettek a 87-es úton? Utólag már egyértelmű: jobban járt volna szegény pára, ha egyszerűen eltiltják érte pár hónapra…

Harley 2020 11 Cikk

Aki esetleg lemaradt volna róla, itt találja Eszti írását, amiben a szabályokra fittyet hányó motorosokat kritizálja. Szegény, kapott hideget-meleget, hogy „kinek árt egy közúton egykerekező motoros”?! Tegnap kiderült, hogy kinek… Elsősorban saját magának.

Jobban járt volna a motoros, ha eltiltják a vezetéstől

Sziasztok! Bocs, hogy pár hét alatt másodszor „zaklatlak” benneteket, de ilyen tényleg a filmekben sincs. Rémlik, hogy küldtem egy linket az egykerekező Hondásról? Ha nem, ő volt az: 

Úgy tűnt, hogy a videót készítő sofőr is motoros, mivel feltűnően előzékeny volt, azonnal lehúzódott. Ráadásul kitakarta a rendszámot, hogy ne lehessen baja a motorosnak a mutatványból. Tudjátok mit? Bár lett volna, bárcsak feljelentette volna valaki… Mármint a saját érdekében.

Motorbaleset történt 2020. július 27-én este a 87-es számú főúton: főúton áthajtó Suzuki és motorkerékpár ütközött egymással, a motor vezetője súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett – áll a Police.hu friss hírében

Ugye mindenkinek ismerős az autómentőn összetörve fekvő motor? Ugyanaz a CBR, ismét a 87-es út és megint záróvonalon előzés. Borzasztóan sajnálom szegényt: voltam már baleset miatt kórházban, sejtem, mit érez most talpig gipszben. Ilyenkor elgondolkodom: nevezhetsz árulónak, besúgónak, de ha az első videó alapján nyakon csípik, most otthon, saját ágyában fekhetne a kórház helyett.

Néha igenis kellenek az ilyen pofonok, mint a feljelentés, hogy később ne szaladj bele még nagyobb ütésbe…

Akárhogy is, így ismeretlenül is jobbulást kívánok neki, és remélem, hogy hamarosan újra nyeregbe ülhet! – írta Eszti, és ezúttal is minden szavával egyetértünk.

Kapcsolódó anyag: KSH – Arányaiban 43%-kal csökkent a motorbalesetek száma

Szöveg: Hegylakók Motoros Magazin és Police.hu, nyitókép forrása: 112 Press Youtube-csatorna

 

Facebook Comments