Még nincs vége a szezonnak, de már elkezdődtek az akciók

Még nincs vége a szezonnak, de már elkezdődtek az akciók

- Kategória: Kiemelt cikk

Most akár féláron vásárolhatsz, ha időben kapcsolsz! – nagyjából így lehet összefoglalni a Bering legújabb akciójának lényegét. Nincsen apróbetűs rész, sem mesterségesen felsrófolt árak, csak 15-50 százalékos kedvezmény.

Nagyszabású akciót hirdet a Fokt Motor, hogy még idén kipróbálhassák új motoros holmijukat azok, akik már lecserélnék ruhatárukat, de eddig vártak a „téli” akciókra. Ezúttal a Szőlő utcai üzletben készleten lévő, női és férfi dzsekik, textilkabátok, valamint szellős nyári felsők sorakoznak az ajánlatban, melyekből most be is mutatunk néhányat.

Bering motoros ruhák akár féláron a Fokt Motornál

A 100%-ig szél- és vízálló, lélegző Bering Neutron dzseki konkrétan féláron, 49 900 helyett 24 950 forintért lehet a tiéd, miként az endurókhoz és túragépekhez ideális, hosszabb fazonú Bering Wallace árából is közel harmincezret csíptek le az akcióban.

Bering Wallace

Nincs hiány kifejezetten hölgyeknek tervezett portékákból sem, elvégre a a karcsúsított Lady Tyler árcímkéjén is csupán 24 450 forint szerepel az eredeti 48 900 helyett, és említést érdemel a kifejezetten csinos Lady Kwerk is, hiszen ez 24 ezer forinttal lett olcsóbb.

Bering Lady Kwerk

Napestig sorolhatnánk a jobbnál jobb ajánlatokat, de hogy ne eresszük bő lére, mutatunk néhány modellt, amit érdemes megfontolnod, hiszen soha nem látott áron lehet a Tiéd:

Mi is ebben motorozunk! Barbi már a második idényt húzza le a Bering Eskadrille-ben, és még jó darabig nem akarja lecserélni…

Mi több, az általunk már két szezon óta használt Bering Eskadrille is akciós, olyannyira, hogy az eredeti 83 900 helyett mindössze 54 535 forintot kell fizetned érte.

Téli árak szeptemberben – ha sietsz, most jó áron újíthatsz be egy Bering dzsekit vagy kabátot

A felsoroltakon kívül még számos Bering kabát és dzseki között válogathatsz a készlet erejéig, szóval ha beújítanál egyet, mielőbb látogass el a hazai forgalmazó Fokt Motor honlapjára vagy keresd fel őket személyesen a 1032 Budapest, Szőlő u. 82. alatt található üzletükben.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz