Szeptemberi akció: minőségi Daytona csizmák akár 40 ezer forint kedvezménnyel

Szeptemberi akció: minőségi Daytona csizmák akár 40 ezer forint kedvezménnyel

- Kategória: Hírek

Már most elkezdheted a felkészülést a következő szezonra: ha időben kapcsolsz, komoly kedvezménnyel veheted meg motoroscipődet és túra- vagy versenycsizmádat.

Aligha kell bemutatni a motorosoknak a több mint fél évszázada alapított, német Daytona márkát, ahol 120 darabból (!) állítják össze napjaink motoroscipőit és -csizmáit. A minőségi alapanyagok kiválasztásától, a felhasznált cérnákon, öltéseken át, egészen az impregnálásig gondos kezek ügyelnek rá, hogy csak tökéletes termék kerüljön ki az eggenfeldeni gyárból.

A túracsizmák külső borítása speciálisan kezelt, víztaszító marhabőr, több modellben megtámogatva a Gore-Tex betétjével. Aki fagyoskodott már motoron a beázott csizma miatt, minden bizonnyal értékeli, hogy itt tuti nem jut át a legdurvább eső sem… Az már csak ráadás, hogy a talp csúszásmentes anyagból készül, hogy a motorról leszállva se érhessen „baleset”

Akit érdekel, pontosan miként is látnak napvilágot a remek lábbelik, itt találja korábbi írásunkat a méltán híres üzemről.

Daytona motoros csizmák komoly kedvezménnyel

Legyen szó Gore-Tex-es vagy hagyományos, sport- vagy versenycsizmáról, a nemrég indult akcióban mindegyiket jelentős árengedménnyel veheted meg. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy a túracélú lábbelik jellemzően 15-20, míg a versenycsizmák akár 40 ezer forinttal kerülnek kevesebbe.

Az AC Dry GTX is sokkal jobb áron kapható, amíg az akció – és a készlet – tart

A nemrég részletesen bemutatott Daytona AC Dry GTX túracsizma 89 900 helyett 76 415 forintért lehet a tiéd, emellett megannyi vízálló, Gore-Tex-es modell közül választhatsz 60-70 ezer forintos áron. Ha motoros cipőt keresel, abból is többféle sorakozik a polcokon, és az akció ideje alatt 30-40 ezer forintért is hozzájuthatsz például a Moto Fun vagy AC4 modellhez.

A tökéletesség most is a részletekben rejlik: több mint fél évszázados tapasztalat és minőségi beszállítók egész hada felel azért, hogy kényelmes, szellőző és valóban vízálló csizmát viselhess

Összesen 35 különböző cipő és csizma szerepel a Daytona-akcióban, ezeket fel is próbálhatod a forgalmazó Fokt Motor üzletében (1032 Budapest, Szőlő u. 82.), illetve tüzetesebben megnézheted a lábbeliket a bolt honlapján, ahol felsorakozik a méltán híres német cég teljes kínálata.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz