Folytatódik a Bering-akció: akár féláras termékek motoros cipőtől a túrakabátokig

Folytatódik a Bering-akció: akár féláras termékek motoros cipőtől a túrakabátokig

- Kategória: Hírek

Már most elkezdheted a felkészülést a 2021-es szezonra, sőt sokat spórolhatsz, ha beszerzed következő kabátod, motoros farmered vagy cipőd. Aki időben kapcsol, akár féláron veheti meg a minőségi Bering cuccokat.

Aligha kell bemutatni a motorosoknak a francia Bering vállalatot, ám azt annál kevesebben tudják, miért és kiről kapta a nevét a cég. Csaknem 300 évvel ezelőtt Vitus Jonassen Bering dán tengerész merész kalandra készülődött: eltökélte, hogy hajójával felderíti a szinte ismeretlen Jeges-tengert. Bár életét veszítette az út során, felfedezése olyan horderejű volt, hogy azóta is az ő nevét viseli a Bering-szoros, sőt az egyik időzóna is!

Hogy kapcsolódik a motorozáshoz a dán kalandor? Nos, a kitűnő időjárás-védelméről és minőségéről híres Bering ruhák már motorosok tízezreinél bizonyítottak, mi több, mi is Beringben motoroztunk az utóbbi pár szezonban. Most Te is könnyen hozzájuthatsz a kényelmes, profi protektorokkal bélelt holmikhoz, ugyanis november második felében folytatódik a Fokt Motor Bering-akciója, melyben 13 termékcsoport több tucat motoros felszerelését veheted meg kedvezményes áron.

Tudtad?

Noha főként az ingázók és túramotorosok tartós, minőségi felszereléseiről ismert Bering márka, sok profi versenyző is a francia mérnökök holmijait választja. Így tett a Suzuki kiválósága, Sylvain Guintoli is, aki most „órát tart” arról, hogy miként lehetsz gyorsan féktávon, kanyarban és kigyorsításokon:

Látványos felvételek és hasznos tanácsok – a motorozás esszenciája negyedórában

Folytatódik a Bering-akció a Fokt Motornál

Felsorolni is hosszú lenne, hogy hányféle ruhadarab vagy más kiegészítő szerepel a kampányban, hiszen kesztyűk, motoros cipők, cordura- és farmernadrágok is akadnak itt a dzsekik, kabátok mellett, így csak szemezgetünk a választékból, bemutatva a legérdekesebb ajánlatokat:

Téli árak novemberben – ha sietsz, most jó áron újíthatsz be egy Bering dzsekit vagy kabátot

A felsoroltakon kívül még számos Bering termék között válogathatsz, de ezúttal is csak a készlet erejéig, illetve november 23-ig, ugyanis 23-tól 29-ig – leltározás miatt – zárva tart a Fokt Motor üzlete.

Képek forrása: Hegylakók Motoros Magazin-archív, (X) – Támogatott tartalom

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz