Crash Program: fotózd le a sérült motoros ruhád, és kapsz egy újat helyette!

Crash Program: fotózd le a sérült motoros ruhád, és kapsz egy újat helyette!

- Kategória: Hírek

Nem is lehetne ennél egyszerűbb: ha eséskor megsérül a motoros ruhád, elég visszaküldened és röviden leírnod, mi történt, ők pedig adnak helyette egy másikat. Jól hangzik, nem?

Jómagam is Trilobite motoros farmerben járok jó ideje. Kifejezetten ingázásra vásároltam, hogy ne kelljen a cordurát előszednem reggelente, de annyira bevált, hogy azóta túrákon is ezt hordom – itt meséltem is róla korábban. Nos, a Trilobite-ot fejlesztő cseh mérnökök azt találták ki, hogy bevonják a motorosokat a munkába, mégpedig az elcsúszások során szerzett tapasztalatokkal.

Kicseréli a Trilobite a balesetben megsérült motoros ruhát

Bár soha ne legyen szükség rá, jó tudni, hogy esés után nem kell még a szakadt motoros farmer vagy kabát lecserélésére költened, ugyanis a Trilobite-nál újat kaphatsz helyette.

Így készül a Trilobite kevlárral erősített farmere

Ehhez csupán két dolgot kell tenned:

1. Készíts minél több képet a baleset helyszínéről, a motorról és elsősorban a ruhádról, illetve annak sérüléseiről!

2. Küldd el a sérült ruhát, a képeket és a baleset leírását a hazai forgalmazónak (itt találod az elérhetőségeit), ebben röviden foglald össze, hogy hol, mikor, milyen motorral és sebességgel történt, illetve milyen Trilobite termékben voltál, elcsúszás vagy ütközés volt stb.

Ők továbbítják képeidet és a ruhát a Trilobite mérnökeinek, akik alaposan megvizsgálják a fotókat, elemzik a baleset körülményeit és a sérült nadrágot, dzsekit, majd felveszik veled a kapcsolatot, hogy miként jut el hozzád a cseretermék.

Miért éri meg a Trilobite-nak az ingyenes csere?

Nincs kint molinónk a futamokon, nem pénzelünk versenyzőket, ellenben téged, a hétköznapi motorost szeretnénk mindenben támogatni. Hasznos tapasztalatokkal segítheted a munkánkat, ha Trilobite Aramid Fashion farmerben, dzsekiben motorozol, és bemutatod: mennyire sérült az anyag és miként védett meg téged a kevlárerősítésű, protektoros holmi a baleset során.

Szellőzés, vízállóság és kényelem egyben – ezt ígérik a Trilobite mérnökei

Köszönettel tartozunk azért, hogy segíted a munkánkat, és hálánk jeléül kapsz egy vadonatúj Trilobite terméket a régi, szakadt helyett – áll a cég kampányában. Ha Te is szereztél már néhány „harci sérülést” Trilobite-ban, csak írj a hazai forgalmazónak, és vadonatúj motoros ruhában kezdheted a következő szezont!

(X) – Támogatott tartalom, Képek: Hegylakók Motoros Magazin-archív és Trilobite.com

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz