Best of 2020: a legnépszerűbb motoros felszerelések (X)

Best of 2020: a legnépszerűbb motoros felszerelések (X)

- Kategória: Hírek

Tán nem késő így január elején visszatekinteni, hogy melyek voltak a legnépszerűbb, egyben legjobb értékelést szerzett motoros termékek 2020-ban.

A Fokt Motor csapata összeszedte a hat legkedveltebb ruhát és kiegészítőt, amit a leggyakrabban kerestetek és dicsértetek az elmúlt szezonban. Mi tagadás, színes a lista: bakancstól a sisakig, táskától a kevlárfarmerig megannyi hasznos felszerelés sorakozik a listában.

2020 kedvenc motoros felszerelései

Ne is szaporítsuk tovább a szót, következzen a hat nyerő márka a Best of 2020 válogatásban:

1. Daytona AC Classics GTX

A Gore-Tex-es, vízálló, klasszikus motoros bakancs marhabőrből készült, lélegző, mégis 100%-ig vízálló. Mivel rövidszárú, a nadrág stílusától függetlenül viselheted, de így sem lehet panasz a biztonságra, hiszen a lábfejnél és a bokánál is erősített, külön bokaprotektort kapott, talpa pedig acélbetétes erősítésű.

Daytona AC Classics GTX

Az olaj- és benzinálló talpú, sebváltóerősítéssel megspékelt Daytona lábbeli 36-tól 49-es méretig kapható, sőt most csaknem 14 ezer forintos kedvezménnyel veheted meg.

2. Shark Shesster Spartan Carbon GT

Az ötéves jótállással és többféle héjmérettel árult sisak igazi prémiumtermék, erről árulkodik karbon-aramid héjszerkezete, résszellőzésre is alkalmas, pinlockos, karcmentes plexije, no meg az UV380 szűrős beépített napszemüveg is.

Shark Shesster Spartan Carbon GT

Különlegesség az Emergency Release rendszer (magyarul: vészkioldós arcpárna), mely segítségével baleset esetén gyorsan és biztonságosan lehet eltávolítani a motoros fejéről a sisakot. A kommunikáció-előkészítéssel, dupla D-gyűrűs állszíjjal és ötféle belső párnamérettel elérhető bukó XS-től XXL-ig terjedő méretben és 30 ezer forint kedvezménnyel kapható idén januárban.

3. Trilobite Parado motoros farmer

A jól ismert Parado, melynek női változatát (Lady Parado) már két szezonon át nyúztuk, és bátran állíthatjuk, hogy messze felülteljesítette elvárásainkat. Noha elsőre nem minden részletével voltunk elégedettek, összességében olyan jónak bizonyult, hogy immáron nemcsak ingázásra, hanem túrára is ezt használjuk. Hogy miért, arról itt olvashattok részletesen.

Trilobite Parado motoros farmer

A prémium minőségű, Level 2 protektorral ellátott Parado is akciós januárban, ráadásul két különböző szárhossz közül bálaszthatsz, hogy garantáltan passzoljon a testalkatidhoz.

4. Bering Riko nyári motoros kabát

A Riko főként kedvező árával (38 165 Ft) és kiváló szellőzésével szerezhet új rajongókat a márkának.

Bering Riko nyári motoros kabát

Könnyű, hálós dzseki, amit tavasztól őszig bátran használhatsz a legnagyobb melegben is, de könnyedsége dacára a védelme is példás: állítható magasságú Omega CE protektorok óvják viselőjét. A derékban szűkíthető Riko S-től 4XL-es méretig kapható.

5. Bering KX One nyári motoros kesztyű

Tökéletesen passzol a cég nyári dzsekijéhez ez a hálós, de a lényeges helyeken bőrrel megerősített, remekül szellőző kesztyű, a fényvisszaverőkkel ellátott KX One.

Bering KX One

A masszív, csúszásgátlós tenyérrészű, csuklónál szűkíthető kesztyű T8-tól T13 méretig kapható mindössze 19 465 forintért.

6.  Bagster Spider motoros táska

A vízlepergető corduraanyagból készült Spider a hátsó ülésre rögzíthető, így azoknak ajánlott, akik főként szólóban motoroznak.

Bagster Spider motoros táska

A mindössze 1400 grammos Spider természetesen bővíthető, esőzsák is jár hozzá, mi több hátizsákként is használható. Elasztikus belső csomagleszorítója segít a helyén tartani a kisebb-nagyobb tárgyakat. Bár kompakt méretű, 5-től 23 literig bővíthető a mérete, így laptop vagy bukósisak szállítására is alkalmas.

Képek: gyártók, (X) – Támogatott tartalom
Continental 2019

Válasz