Talma? Superbike!

Talma? Superbike!

- Kategória: Kiemelt cikk, Verseny
3

Talmácsi Gábor a WSBK bajnokságban szereplő Pedercini alakulattal tárgyal a 2011-es indulásról. Nincs egyedül, ugyanis több GP szereplő is megkereste az alakulatot, hogy a vadonatúj, 2011-es Ninjával motorozhasson.

A Kawasaki minél több pilótát szeretne a világbajnokságban indítani - elsősorban tapasztalt, öreg rókákat -, hogy az új ZX-10R-t mielőbb tökéletesítsék a versenykörülményekhez. Ezért január 10-14 között Malajziában tesztel a Kawasaki gyári alakulata, ahol - a már leigazolt versenyzők mellett -  várhatóan Talmácsi Gábor is kipróbálhatja a motort, Roberto Rolfo, Lukas Pesek és a korábbi Supersport világbajnok  Andrew Pitt társaságában.

pedercini kawasaki
Pedercini dobogós év végi helyezésre számít az új ZX10-R motorral

Az eddig gyengén szereplő Pedercini Team erős idényre számít 2011-ben, ugyanis a Kawasaki teljes gyári támogatást nyújt az alakulatnak a következő szezonra.

via: http://www.twowheelsblog.com

Hegylakók különvélemény: Eddig sem az eredményei miatt szurkoltunk Talmának, hiszen a Malaguti-korszakban is szerettük, amikor alig ért fel a pontszerző helyekre. És a helyezésektől függetlenül óriási élmény lenne Brnóban egy "Talma - Team Kawasaki" ingben sétálni a boxutcában... Arról nem beszélve, hogy egy kétnapos Paddock belépő mindössze 50 EUR-ba kerül a Superbike VB-re.

brno_wsbk_2010

Nincs mese, 2011 . júl . 8 - 10, Superbike VB, Brno! Ahogy tavaly, úgy idén is ott leszünk.


Continental 2019