Korzikai képességek, első nap

Korzikai képességek, első nap

- Kategória: Kiemelt cikk
Continental 2019

Facebook Comments

7 Comments

 1. Jó újra megnézni és a velencei képek is jók! (Sokat nem változott mióta nem voltam) 😀

 2. Na igen, Velencére nem jellemző a Dubai-szintű óriásfejlesztés roham :mrgreen:

 3. Előtörnek az emberből az emlékek: az olasz temperamentumos hangulat…a szűk kanálisok, a csodálatosan díszített gondolák, a labirintus szerű utcácskák, ahol egy-egy kávézó csábít vagy a fagylalt :mrgreen: Viva Italy 😀

 4. TattooedAngel

  Lehet, hogy hülye kérdés, de Olaszországban mennyire szálltak rá a gyorshajtásra?

 5. Egyik barátunk épp most kapta meg a húsos csekket a taljánoktól… Olaszban sok helyen mérnek (főleg automata trafikkal), szerencsére ezeket az IGo legfrissebb térképe mind jelzi, így időben tudsz lassítani, ha úgy adódik.
  Külföldön egyébként sem erőltetjük a nagy tempót, főleg városokban nem, országúton pedig figyeljük a navi jelzéseit, ha épp gyorsabban haladnánk a megengedettnél.

  (Mondjuk az cumi, hogy a párhuzamosan futó négysávos autóutak és autópályák közül az utóbbiak fizetősek (kb. 4-5000 Ft kétszáz kilométerenként 😥 , az előbbiek pedig végig 90-es táblával kirakottak, és tízpercenként traffipax dobozokkal felszereltek… Nem egyszerű.)

 6. Amíg 90-esek azok a táblák, és nem 30-40-60-asok nyílt országúton, minden ok nélkül, mint nálunk, addig rendben van…

 7. na igen, ez magyar sajátosság, hogy a friss, sima aszfalton felezővonal hiánya “harmincas táblát ér”, miközben a felújítás előtt kilencvennel mehettél a mogyoróscsoki minőségű aszfalton…

Válasz