Valódi hírek helyett…

Valódi hírek helyett…

- Kategória: Cikkek, Közélet

Év végére elfogytak a valódi érdekességek, de az utolsó napokban is munkára kényszerített firkászok nem bírnak magukkal. Jelige: csak fiatal, csinos tanulóvezetőket vállalok!

 

A szezon utolsó napjai itthon csendesen teltek, bezzeg az ultraliberális hollandok most is előrukkoltak valami egészen elképesztő ötlettel… Kinti lapinformációk szerint törvényessé vált a résztvevők szerint évek óta működő gyakorlat, vagyis, hogy az oktatók nem csak készpénzt, hanem szexuális szolgáltatást is elfogadhatnak a náluk tanuló ifjú autós- és motorospalántáktól.

sexonmotorcycle

Többen kacsát kiáltottak, de a hírt a holland igazságügyi és a közlekedési miniszter is megerősítette, tehát innentől szabad a gazda, jelentsen ez bármit is.

Hegylakók különvélemény:

Már látjuk is a fapapucsos motorosiskolák új hirdetéseit. „Foglalja le most motorvezetői tanfolyamát! Ha ön egy rugalmas, ifjú hölgy, akkor mi is rugalmas fizetési feltételekkel várjuk!”  Sőt mi több: már alig várom, hogy valamelyik jogvédőszervezet feljelentse azt az oktatót, aki gonosz módon diszkriminálja a szőrös, szakállas, pocakos motorosokat, és csak balerinaalkatú csajoknak ajánlja fel ezt a fizetési módot…

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz