Itt a szezon – felkészültél? (x)

Itt a szezon – felkészültél? (x)

- Kategória: Cikkek, Közélet
0

Kedves Motorosok, barátaim! Engedjétek meg, hogy most, a szezon elején szóljak egy „apróságról”, amit a legtöbben elfelejtenek…

Egyszerre szólok hozzátok szakemberként, illetve egy súlyos motorbaleset elszenvedőjeként – igen, a hóhért is akaszthatják, jómagam is komoly csávába kerültem egy figyelmetlen autós miatt. Éppen ezért életbevágó, hogy természetessé váljon: ahogy tavasszal felkészíted a motorod, átnézed a ruhád, sisakod, úgy a személyes védelmedről, biztonságodról is gondoskodj.

Protektor: Utólag könnyű okoskodni!

Bárcsak lassabban mentem volna… Bárcsak kikerültem volna azt az olajfoltot… Ha visszamehetnék az időben, óvatosabb lennék azon a szakaszon – ugye mind hallottunk már ilyet? Nem véletlenül született a mondás: eső után köpönyeg. Van azonban egy olyan szelete a motorozásnak, mely pont ilyenkor nyújt segítséget – igen, a kockázatok kezeléséről, enyhítéséről van szó.

Magam is összeakadtam egy autóssal, s ezután fél éven át mankóztam meg jártam rehabilitációs kezelésekre, de újra itt vagyok, és nyeregben vagyok!

A hosszú évek alatt kifejlesztett Protektor Motoros Baleset-biztosítás pont erre szolgál, hiszen egy baleset után bekövetkezett esetleges munkából kiesés, (munkanélkülivé válás) tartósabb egészségügyi probléma (rokkantság) és a hónapokon át tartó rehabilitáció alaposan megviseli a családi kasszát. Lassan három éve (!) működik töretlen sikerrel a motorosok egyedülálló baleset-biztosítása, s büszkén mondhatjuk, hogy számos családon segíthettünk: elég, ha Lacira gondolunk, akinek több mint tízmillió forintot utaltunk ki, hogy súlyos balesete után is a lehető legjobb életet élhesse családjával.

Országúton, versenypályán vagy a konyhában? Mindegy!

Az következő termékünk, az Extrémbiztosítás a versenyzőknek, licenccel rendelkező pilótáknak, extrém sportokat űző társainknak a legjobb választás. Ez a világ összes országában véd közel húszféle extrém sportban, melyek közül kiemelném kiemelném a cross és quad szakágat!

Az extrém sportokra, külföldi pályamotorozás, cross, stb is tudunk napidíjas biztosítást készíteni ügyfeleinknek, így tényleg bármilyen időtartamra biztosíthatod magad, legyen szó kéthetes nyaralásról vagy csak pár körről a Slovakia Ringen

Quadosoknak ugyanis eddig nem létezett baleset-biztosítási védelem, vagy ha igen, az szinte elérhetetlenül drága volt! Ez a biztosításunk is általános védelemmel rendelkezik, azaz ugyanúgy fizet, ha a konyhában elcsúszol, mintha ugratás közben üt be a krach.

Idén újabb hasznos szolgáltatásokkal gazdagodunk!

Oldalunk, a Motorosbiztositas.hu hihetetlenül komoly fejlődésen ment keresztül, ugyanis mindig az ügyfelek kérései, igényei alapján bővítettük szolgáltatásainkat. Tanácsadással, jogvédelemmel segítjük őket, s hogy a jövőben még hatékonyabban tehessük ezt, hamarosan elkészül az Extrembiztositas.hu, a Tanulobiztositas.hu és az Egeszsegfinanszirozas.hu oldalunk. A szolgáltatások bárki számára elérhetők lesznek, ám a Protektorral rendelkező ügyfelek jelentős kedvezménnyel vehetik igénybe.

motorostura-spanyolorszag
A Protektor általános baleset-biztosítás is, tehát a hétköznapi gondokra, bajokra is fizet a szerződésben foglaltak szerint. Ezzel két legyet ütsz egy csapásra, hiszen lássuk be, bármilyen jó is lenne, csupán időd csekély részét töltöd nyeregben, de a baj bárhol utolérhet

A motorostúrázók visszajelzései alapján egy vadonatúj, egyedülálló terméket vezetünk be, a fél évre szóló „általánybiztosítást”, így az eddigieknél sokkal olcsóbban, kevesebb papírmunkával és egyszerűbben köthet bárki utasbiztosítást.

Gondolj csak bele: ezentúl nem kell a határátlépésnél gondolkozni, vajon érvényes-e a szerződés, kötöttél-e utasbiztosítást – a szezon elején egy tollvonással letudod a dolgot, és őszig nyugodtan túrázhatsz.

Röviden tehát arra kérlek, több ezer ügyfelemhez hasonlóan Te is új szemlélettel, tudatosan készülj a szezonra. Nem lehet az a halogatás, hanyagság alapja, hogy „tegnap sem történt semmi…” Gondolj magadra és a családodra, hogy történjen bármi is, azzal a nyugodt tudattal indulhass el, hogy a jövőd, illetve társad, gyermekeid jövője is biztosított!

Élményteli és balesetmentes szezont kívánok minden kedves motorostársamnak, és találkozzunk az utakon!

Ha Te is csatlakoznál a több ezer fős, elégedett motoroskörhöz, mely tagjai úgy döntöttek, gondoskodnak saját biztonságukról, az alábbi űrlappal kérhetsz személyre szóló ajánlatot:

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Email (kötelező)

Üzenet

A küldés gomb megnyomásával elfogadod az adatvédelmi feltételeinket. Az adatvédelmi szabályzatunk itt érhető el: https://hegylakok.hu/adatvedelem/

(X – Támogatott tartalom)