„Sajnálom, a hülyeségre nincs ellenszer…” (X)

„Sajnálom, a hülyeségre nincs ellenszer…” (X)

- Kategória: Hírek
5

Mióta részt veszek az ORFK-OBB eseményein, még jobban aggódom a motorosokért. Elmesélem, miért.

Mint azt az egyenruhásoktól megtudhattam, hosszú, hideg tél ide vagy oda, idén az első három hónapban nagymértékben nőtt a motorosokat érintő balesetek száma. Nagyjából tizedével több ütközés, és sajnos ugyanennyivel több sérülés, illetve haláleset történt. Mondhatjuk – és fontos is leszögezni -, hogy az autós-motoros ütközések többségében vétlenek vagyunk, de ez most mit sem számít: a kórházban töltött néhány hét vagy hónap így is, úgy is komoly trauma.

Utólag könnyű okosnak lenni…

Más kérdés, hogy ezt a traumát enyhítheti, ha számíthatsz valakire, aki segít minél egyszerűbben átvészelni a gondterhes hónapokat. Tegyük fel, hogy nem Te voltál hunyó az ütközésben – ha szerencséd és jó ügyvéded van, előbb-utóbb kártalanítanak, beleértve a munkából kiesett időt és a gyógyulás minden költségét. Sajnos a Motoros Érdekvédelemben történt munkám során látom, hogy ez nem megy egyik napról a másikra, és az évekig elhúzódó perekben – anyagilag – elvéreznek az emberek, szóval hiába van igazuk, mégis ők járnak pórul.

„Alig két hét telt el, és a csuklótöréssel végződő ugratás után 1,2 millió forint landolt a számlámon, amiből kipótoltam a baleset miatt lecsökkent fizetésemet, no meg felújítottam a sérült motort” – mesélte Gábor, aki krosszozás közben esett el

Ráadásul, ha Te néztél el valamit, akkor saját zsebből kell csengetned a motor javítását, a rehabilitációt, és eközben a munkából is kiesel. Két lehetőséged van: reménykedsz, hogy Veled nem történik ilyen, vagy gondoskodsz a védelmedről, csakúgy, mint mikor motorozás előtt sisakot és protektoros ruhát húzol.

Legyen szó önhibából bekövetkező vagy vétlen félként elszenvedett balesetről, a Protektor baleset-biztosítás – mindössze napi 100-150 forintért – teljes védelmet nyújt az ilyen helyzetekre. Amikor azt mondom, teljes védelem, nem a levegőbe beszélek, hiszen

maradandó egészségkárosodásra akár többmillió forintos kártérítést nyújt, és ez nem elméleti lehetőség, hanem valós segítség, lásd Tuboly Gábor történetét, aki ráadásul nem közúton, hanem versenypályán törte össze magát.

Szóval ha aggódsz, hogy tényleg helytáll-e, elég fellapozni az ő sztoriját, de mondhatnám Lacit is, akinek teljesen új életet kellett kezdenie, de ebben is számíthatott ránk.

A hülyeségre nincs ellenszer

Sajnos megannyi baleset történt az utóbbi hetekben, ahol kár is lenne vitatni, hogy a motoros hibázott. A 1119-esen, a fővárosban, valamint az Alföldön is így történt, és még sorolhatnánk a további eseteket. Ahogy kedves ügyfelem fogalmazott: a hülyeségre sajnos nincs ellenszer. Mégis enyhítheted a következményeket, hiszen a Protektor akkor is fizet, ha saját hibád miatt csúszol el, és nem csak motorral. A konyhában, a fürdőszobában vagy a műhelyben esett bajod? Nyugi, ugyanúgy helytáll.

A baleset-biztosítás Téged – és családodat -, a casco pedig a motorodat védi. Így teljes a kör!

Mi sem bizonyítja jobban, hogy milyen remek ár/érték arányú termékről van szó, hogy egyre több külföldön élő ügyfelem köt ilyet, hiszen helyben csak lényegesen magasabb, háromszoros-négyszeres díjért kapna hasonló szolgáltatást. Szóval ettől még nem úszod meg a balesetet, hiszen ez nem csodaszer, de abban igenis segít, hogy mielőbb teljesen felépülj, és eközben ne legyen gond kifizetni a számlákat, finanszírozni a gyógyulásod, amíg kiesel a munkából. Nem mondhatok mást: gondolkozz előre, és védd magad, hogy segíthessünk!

Motoros üdvözlettel,

Csapó Zoltán Zsolt

Te is csatlakoznál a több ezer fős, elégedett motoroskörhöz, mely tagjai úgy döntöttek, rászánják azt a napi 80-150 forintot saját biztonságukra? Kérj személyre szabott ajánlatot az alábbi űrlapon!

Ráadásul most duplán nyerhetsz – ha július 30-ig szerződsz, és a Te neved húzzák ki a kalapból (pardon: a sisakból), akkor visszakapod a teljes befizetett összeget! 

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Email (kötelező)

Üzenet

A küldés gomb megnyomásával elfogadod az adatvédelmi feltételeinket. Az adatvédelmi szabályzatunk itt érhető el: https://hegylakok.hu/adatvedelem/

(X) – Támogatott tartalom