Jelentkezz Te is BMW-tesztmotorozásra!

Jelentkezz Te is BMW-tesztmotorozásra!

- Kategória: Hírek
0

Mi szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen Magyarországról elsőként, már tavaly ősszel kipróbálhattuk az új R 1250 RT-t és az 1250 GS-t. Ha Te is kíváncsi vagy rá, milyen lett a vadonatúj, változó szelepvezérlésű boxer, nosza, foglalj időpontot, és kergesd meg a 2019-es motorokat!

Ha próbára tennéd a BMW idei gépeit, élen az S 1000 RR-rel, az R 1250 GS-sel és RT-vel, no meg a C 400 X robogóval, nincs más teendőd, mint kitölteni az online űrlapot, és várni az első tavaszi napot, hogy alaposan leteszteld valamelyik gépet. Ráadásul most nem kell a Mátráig elzarándokolnod, ugyanis Te választhatod ki, hogy mikor és melyik kereskedésben vennéd át a motort egy hosszabb próbakörre.

Mi is kipróbáltuk a dobogós R 1200 RT utódját, az idén ősszel bemutatkozott R 1250 RT-t – tesztünket a képre kattintva olvashatjátok

Nincs más teendőd, mint ezen az űrlapon bejelölni, hol és melyik motort szeretnéd tesztelni, majd jól bekarikázni a dátumot a naptárban – ugye, milyen egyszerű? Kezdd a szezont egy élménydús teszteléssel, várnak a 2019-es BMW modellek!

Kapcsolódó anyag: túrának indult, teszt lett belőle – nem bántam meg!

Continental 2019