Itt az új rekorder - Continental TrailAttack 3

Itt az új rekorder - Continental TrailAttack 3

- Kategória: Hírek

Egy abroncs, amely három-négyezer kilométer után is mélyebb barázdákkal büszkélkedhet, mint a vetélytársak? Íme, az új TrailAttack!

Köztudott, hogy a túraendurók és crossoverek napjaink legnépszerűbb motorjai, így az abroncsok fejlesztői is kiemelten foglalkoznak a géposztállyal. Ennek ékes példája a nemrég leleplezett Continental TrailAttack 3, amely a főként aszfalton közlekedő motorosoknak készült, de - anyagösszetételéből és mintájából fakadóan - a laza tereppel is megbirkózik.

Valahonnan ismerős - a tesztgyőztes RoadAttack 3 mintázata köszön vissza az új TrailAttacken

Continental TrailAttack 3: a villámgyors bemelegedés záloga

A német mérnökök kiemelték, hogy a TrailAttack 3 rendkívül rövid idő alatt eléri üzemi hőmérsékletét: hűvösebb időben is elég másfél kilométert motorozni, hogy bátran terhelhessük az abroncsot. Azoknak is tartogatnak jó hírt, akik nem voltak elégedettek a korábbi szériák tapadásával nedves vagy száraz úton, ugyanis a TrailAttack legújabb nemzedéke mindkét tekintetben felülmúlja elődeit, ami részben abból fakad, hogy minden eddiginél nagyobb, markánsabb mintaárkokkal büszkélkedhet.

continental trailattack
Nem véletlen, hogy pont a GS-sel reklámozzák az újdonságot - mivel ez a piac legnépszerűbb modellje, a Continental tesztjeit is GS-sel végezték, és a motor visszajelzéseit figyelembe véve fejlesztették a köpenyt

Olyannyira mélyek a barázdái, hogy a tesztekben még 3000 kilométer megtétele után is nagyobb mélységet mértek, mint az új túrasportabroncsokon. Végül pedig feltétlenül mellette szól, hogy a Conti köpenyei továbbra is Németországban készülnek, és - robotok ide vagy oda - a meózás oroszlánrészét is hús-vér emberek végzik, hogy csak a legjobb minőségű abroncsok kerülhessenek a boltokba.

Continental 2019

Facebook Comments