GumiGuru: Jó lesz ez a Hornetre?

GumiGuru: Jó lesz ez a Hornetre?

- Kategória: Gumiguru
5

DOT-szám? Helyes guminyomás? Eltérő méretek? Minden kérdésre válaszolnak az R17.hu szakértői, Szabó Roland és Soltész Norbert!

Szeretnél Te is kérdezni tőle? ITT megteheted – Hamarosan jelentkeznek a részletes, mindenre kiterjedő válasszal!

KÉRDÉS

Kedves Gumiguru! A következő a kérdésem: 600-as Honda Hornethez keresek gumit. Országúti motorozáshoz és túrázáshoz használom. Mit javasoltok?

Köszönettel, Mihályi Sándor

VÁLASZ

Kedves Sándor! Sajnos kevés konkrétumot írtál, így nehéz lesz személyre szabott választ adnom. Mindenesetre átlagos motorra, átlagos felhasználásban, gyakorlatilag nincs olyan abroncs amivel ezt ne lehetne lefedni. A kínálat gyakorlatilag végtelen, a hat legismertebb gyártó belépőszintű modelljeitől, amik árban is kedvezőek, válogathatunk a legmodernebb abroncsokig, melyek már minden motoros igényét kiszolgálják, legyen az sportosabb vagy nyugodtabb rájder, időjárási körülményektől függetlenül.

Honda Hornet

Személy szerint a sporttúra vonalban látom a megoldást, semmi nem indokolja az ennél “jobb” abroncsok vételét, ezek is tökéletesen megfelelnek a mindennapi, hétvégi motorosnak. A legismertebb típusokat ajánlom  neked, amik már bizonyítottak: Bridgestone BT023, Continental RoadAttack 2, Michelin Pilot Road4, Pirelli Angel St, Dunlop RoadSmart II – ezekben szerintem nem fogsz csalódni.

Continental 2019