Innovv - Rögzíts folyamatosan, kiváló minőségben!

Innovv - Rögzíts folyamatosan, kiváló minőségben!

- Kategória: Kiemelt cikk

Felvennéd a teljes túrát, hogy legyen mit visszanézni a téli estéken? Esetleg városban motorozol, és szeretnéd, ha lenne bizonyítékod a necces helyzetekről? Mindkettőre frappáns megoldást kínál az INNOVV a kimondottan motorokra fejlesztett, beépített kamerákkal.

Több cég forgalmaz vízálló motoros kamerákat, ám ezek rendre kompromisszumokra kényszerítik a tulajdonost. A hagyományos, GoPro-stílusú holmik gyorsan lemerülnek, gyakran bajos a rögzítésük, s ha a sisakra ragasztja az ember, óhatatlanul cibálja a szél menet közben.

Lebuknak a sunnyogók: az érzékelők automatikusan elindítják a felvételt, ha mozgatják vagy meglökik a parkoló motort. Arra ugyan képtelenek, hogy nyakon csípjék a gépnek nekitolató sofőrt, de a rendszám birtokában már magunk is megkereshetjük a vétkest…

Ezt próbálták kiküszöbölni az elmúlt időben sorra megjelenő, beépített felvevőkkel, ám ez utóbbiak rendre olyan gyenge minőségű képet rögzítettek, hogy rossz fényviszonyok mellett egy-egy rendszám azonosítása is gondot okozott. Szükség volt hát egy minden téren brillírozó eszközre – így látott napvilágot az INNOVV két újdonsága.

INNOVV kamera – egy válasz minden kérdésre

Az immáron Magyarországon is megvásárolható INNOVV kamerák erénye, hogy vízhatlan házuknak köszönhetően bármikor használhatóak, s mivel a motor elektromos rendszeréről kapják az áramot, soha nem kell tölteni őket. Apró lencséik szinte észrevétlenül elrejthetőek, így feltűnésmentesen készíthetünk 1080p minőségű HD-felvételeket motorozás közben.

Gyakorlatilag nem is látszik az eszköz, ugyanis az INNOVV „lelke” az ülés alatt kapott helyet, és csak az idom réseiben megbúvó, 120 fokos látószögű lencsék utalnak rá, hogy folyamatosan rögzítő kamera van a motoron

Ezúttal arra is gondoltak a mérnökök, hogy a motorosnak ne kelljen minduntalan kimásolni a videókat a gyorsan betelő memóriakártyáról. Lelkiismeretes munkájuk gyümölcseként extrém nagy, 256 GB-os kártyát társíthatsz a kamerához, ráadásul erre folyamatosan vesz az eszköz, tehát ha betelt, akkor a legrégebbi fájlok helyére kerülnek a frissek.

Egyszerűen nem tudod elfelejteni – az INNOVV rögtön elindul, amint elfordítod a slusszkulcsot, tehát garantáltan mindent felvesz, amit motorozás közben látsz

Az INNOVV készülékek két típusa (a  kétkamerás, GPS-szel és G-szenzorral ellátott K2, valamint a C5) már itthon, hazai jótállással is elérhető, az eszközök műszaki adatairól, beépítéséről és árairól pedig az INNOVV Magyarország honlapján olvashattok bővebben.

BikersPoison

Facebook Comments