Innovv – Rögzíts folyamatosan, kiváló minőségben!

Innovv – Rögzíts folyamatosan, kiváló minőségben!

- Kategória: Kiemelt cikk

Felvennéd a teljes túrát, hogy legyen mit visszanézni a téli estéken? Esetleg városban motorozol, és szeretnéd, ha lenne bizonyítékod a necces helyzetekről? Mindkettőre frappáns megoldást kínál az INNOVV a kimondottan motorokra fejlesztett, beépített kamerákkal.

 

Több cég forgalmaz vízálló motoros kamerákat, ám ezek rendre kompromisszumokra kényszerítik a tulajdonost. A hagyományos, GoPro-stílusú holmik gyorsan lemerülnek, gyakran bajos a rögzítésük, s ha a sisakra ragasztja az ember, óhatatlanul cibálja a szél menet közben.

Lebuknak a sunnyogók: az érzékelők automatikusan elindítják a felvételt, ha mozgatják vagy meglökik a parkoló motort. Arra ugyan képtelenek, hogy nyakon csípjék a gépnek nekitolató sofőrt, de a rendszám birtokában már magunk is megkereshetjük a vétkest…

Ezt próbálták kiküszöbölni az elmúlt időben sorra megjelenő, beépített felvevőkkel, ám ez utóbbiak rendre olyan gyenge minőségű képet rögzítettek, hogy rossz fényviszonyok mellett egy-egy rendszám azonosítása is gondot okozott. Szükség volt hát egy minden téren brillírozó eszközre – így látott napvilágot az INNOVV két újdonsága.

INNOVV kamera – egy válasz minden kérdésre

Az immáron Magyarországon is megvásárolható INNOVV kamerák erénye, hogy vízhatlan házuknak köszönhetően bármikor használhatóak, s mivel a motor elektromos rendszeréről kapják az áramot, soha nem kell tölteni őket. Apró lencséik szinte észrevétlenül elrejthetőek, így feltűnésmentesen készíthetünk 1080p minőségű HD-felvételeket motorozás közben.

Gyakorlatilag nem is látszik az eszköz, ugyanis az INNOVV „lelke” az ülés alatt kapott helyet, és csak az idom réseiben megbúvó, 120 fokos látószögű lencsék utalnak rá, hogy folyamatosan rögzítő kamera van a motoron

Ezúttal arra is gondoltak a mérnökök, hogy a motorosnak ne kelljen minduntalan kimásolni a videókat a gyorsan betelő memóriakártyáról. Lelkiismeretes munkájuk gyümölcseként extrém nagy, 256 GB-os kártyát társíthatsz a kamerához, ráadásul erre folyamatosan vesz az eszköz, tehát ha betelt, akkor a legrégebbi fájlok helyére kerülnek a frissek.

Egyszerűen nem tudod elfelejteni – az INNOVV rögtön elindul, amint elfordítod a slusszkulcsot, tehát garantáltan mindent felvesz, amit motorozás közben látsz

Az INNOVV készülékek két típusa (a  kétkamerás, GPS-szel és G-szenzorral ellátott K2, valamint a C5) már itthon, hazai jótállással is elérhető, az eszközök műszaki adatairól, beépítéséről és árairól pedig az INNOVV Magyarország honlapján olvashattok bővebben.

Continental 2019

Facebook Comments

7 Comments

 1. Norbert Gáll

  Azért megvan az ára rendesen….

  1. Mihez képest?
   Gagyi kínai kamerát, valóban lehet kapni olcsóbban, de egy sima GoPro sem olcsóbb, ez pedig egyszerre lát előre, hátra, GPS adatokat rögzít, sebességet, szóval én ezért használom feketedoboznak. Nem is szoktam nézegetni a felvételeket mert kit izgat, de egy baleset esetén hasznos.

   1. @disqus_lj6zMggAar:disqus
    Emberek úgy vágják rá, h „drága”, hogy meg se nézik, mennyi most egy kamera. A Hero4 nem jön ki 130-ból, a kínai SJ Pro is 70 ropi – akkor mire számít egy ilyen dupla kamerás 1080p cuccnál?
    Nem az ár sok, a fejekben van gond…

    1. Norbert Gáll

     Részemről teljesen mindegy hogy a többi gyártó különböző terméke mennyivel drágább vagy olcsóbb. A lényegen nem változtat. Véleményem szerint 100e Ft. sok egy amúgy maximum 15e Ft-ért plusz Transport költségért előállított kameráért. De ez ugyan így igaz a GoProra vagy a SJ re is. Nem azt mondtam hogy ezek közül nem a vitatott termék éri meg a legjobban, hanem hogy pofátlanul sokat kérnek érte. Értem én hogy hozzátesz a motorozás biztonságához és úgymond magadat biztosítod vele, de pont ezt használják ki a gyártòk. És amíg lesznek olyan emberek akiknek a fejükben gond van, vagy egyszerűen a pénztárcájukkal nem tudnak bánni, addig minden gyártó ezeken az árakon dolgozik. De ha csökkenne az eladási szám akkor még nyugodtan tudna az árral lejjebb menni.

     1. Nincs a fejében gond annak, aki Daciát vesz, és annak sem aki Volvót. Az INNOVV mart aluminium kameraházzal, ugyanilyen felfogatással, normális support-tal adja a termékét. Akinek ez fontos, és meg tudja fizetni, miért ne vegye. Aki meg a 15 ezrest akarja venni, vagy azért mert szeret barkácsolni, és majd ő kiegészíti esztétikus és profi módon a terméket, vagy ennyit szán rá, miért ne vegye azt. Különbözőek vagyunk. És ez így jó. Ha valaki meg meg tud abból élni, hogy minóségi igényeket becsületesen kiszolgál, akkor miért ne kérje el az árát…

 2. Gondolom azért kerül ennyibe, mert nehéz volt megoldani, hogy az alumíniumból készült lencsék is áteresszék a fényt 😉 😛
  https://uploads.disquscdn.com/images/ecbf036532f45aaab037d517e785540e5a8da0409ecbd8b2e1e8c7462582ff2b.png

  (forrás: a forgalmazó honlapja)

  1. Hadd idézzek a StarTrek-ből: Átlátszó alumínium?! 😀 😀 😀

Válasz