Több tízezer motoralkatrész egy helyen

Több tízezer motoralkatrész egy helyen

- Kategória: Hírek
4

A legutóbbi légszűrős kalandunk után felkerekedtünk, hogy megnézzük, honnan érkezett a szinte féláron vásárolt alkatrész…

Nem volt előzmény nélküli a találkozásunk, ugyanis a quadozás „hőskorában”, a kétezres évek közepén együtt túráztunk a Motoralkatrész.eu alapítójával Frittmann Petivel, aki akkor még csak magának és a Suzuki SV-s társaknak vadászott jóárasított alkatrészeket…

Eltéveszteni sem lehet: hatalmas tábla hirdeti a 2-es út mellett, hogy itt működik a környék legnagyobb motorosboltja

- Így van, 2004-ben indítottam a céget – veszi át a szót Peti, - majd 2011-ben jött a valódi áttörés, amikor elkészült a társaság honlapja, rá két évre pedig megszületett a típus- ás alkatrészkeresővel megspékelt webruházunk. Innen már nem volt megállás, és az egyre növekvő vevőkör, valamint raktárkészlet megkövetelte, hogy ’16-ban megnyissuk bemutatótermünket, ahol most több mint 15 ezer alkatrész (!) sorakozik a polcokon.

Jön a ruházat, megint kicsi lesz a hely

Már éppen dicsérném, milyen katonás rendben sorakoznak az áruk a raktárban, de Peti máris közbevág:

- Végre berendezkedtünk, de három év alatt ki is nőttük a helyet, ugyanis időközben elkezdtünk felszereléssel, ruházattal foglalkozni. Ez egyfelől jó, mert nálunk egy helyről szerezhetik be a motorosok a kesztyűt, a sisakot, a fékbetétet és a vezérműláncot is, de a ruházat rendkívül helyigényes, szóval újra költözés előtt állunk...

Sisaktól, az olajokon és szűrőkön át, egészen a lopásvédelmi eszközökig mindent megtalálsz az üzletben

Villámkérdések a Motoralkatrész.eu-ról

- Azért keress a mi webshopunkban, mert… …elég beütni a motorod típusát, korát, és egy helyen megtalálsz hozzá minden alkatrészt.

- Fontos erényünk, hogy… …nem megrendeljük, hanem polcról adjuk az alkatrészeket, így azonnal össze tudod hasonlítani a terméket. Nincs tévesztés és hamarabb kész lesz a motorod.

Nem lehet panasz a MOTUL-kínálatra sem...

- Bízhatsz bennünk, mert… …van ügyfélszolgálatunk, telefonon, e-mailben és személyesen is elérsz minket.

-  Azért ilyen jók az áraink… …mert öt országból, tucatnyi beszállítótól kapunk alkatrészeket, és összesen nagyjából százezer (!) féle cikkszámmal dolgozunk, hogy a legjobb minőséget és árat adjuk a motorosoknak.

Nyugodtan vesd össze az árakat...

Nem a levegőbe beszélt: az éppen akciós termékeken is meglepően alacsony összegek szerepelnek. ABUS féktárcsazár 6990-ért, motoremelő nyolc rugóért, a 990 Ft-os MOTUL láncspray-ről és a 27 rugós ICON enduróscsizmáról nem is beszélve. Ráadásul ez csak a jéghegy csúcsa – jól mutatja a széles választékot, hogy egyedül az „akciós” csoportban közel 800 féle holmi sorakozik.

Ha Te is kíváncsi vagy rá, hogy itt mennyivel olcsóbban jön ki a motorod olaj- vagy láncszettcseréje, kattints a Motoralkatrész.eu-ra vagy látogass el a gödi üzletbe, ahol személyesen győződhetsz meg a remek árakról és a több tízezer darabos raktárkészletről.

(X) - Támogatott tartalom

Continental 2019