Hamarosan érkezik a BMW új motoros ruházata

Hamarosan érkezik a BMW új motoros ruházata

- Kategória: Kiemelt cikk

Az EICMA-n mutatták be a bajorok új túramotoros és klasszikus motorosruháit.

 

A 2020-as BMW-kkel egy időben, Milánóban hullt le a lepel az új kollekcióról, beleértve az új XRide-ot és a Pure XCursion dzsekit. Mi is a BMW ruháiban motorozunk már vagy 8-10 éve, és tényleg minőségi,  elnyűhetetlen darabok, jó szívvel ajánljuk nektek is.

Új BMW motorosruhák a piacon

Számos új termékkel bővült a BMW motoros felszerelések 2020-as kínálata. A prémium minőségű kivitelezésnek, a kiváló anyagoknak és a funkcionális kialakításnak köszönhetően termékeik ezúttal is magas színvonalúak, miként azt megszokhattuk.

Érték a pénzedért: vagy tíz évet szolgált ez a BMW nadrág, kapott egy-két esést is, de a régies fazonján kívül semmi nem árulkodik róla, hogy 100-150 ezer kilométer van benne. Erre mondják a BMW-sek (tök jogosan), hogy a jót csak egyszer kell megvenni, a rosszat meg minden szezonban…

A vadonatúj XRide motoros ruha a hosszú utak ideális öltözéke. A dzseki és a nadrág marhabőr elemei olyan pontokon helyezkednek el, ahol eséskor fontos a plusz védelem. Emellett az se mellékes, hogy az ergonomikus kialakítás és a felhasznált speciális anyagok rugalmassága nagy mozgásteret biztosít, soha nem gátol mozgás közben.

Az öreg nadrág tartósságát látva tavaly ismét BMW-cuccra váltottam – Rally kabátban és nadrágban tettem meg az utóbbi tíz-húszezer kilométert. Jól néz ki, de ez igazából mellékes – a profi protektor és a minőségi alapanyag többet nyom a latban

A 2020-as év kínálat másik különlegessége a BMW Motorrad Heritage Kollekció – ennek premierje szeptember 28-án zajlott az amszterdami Pure&Crafted Fesztiválon. A tradíciót, valamint a modern és vérbeli motoros öltözetek minden előnyét ötvöző Heritage egyfajta tisztelgés a BMW Motorrad történelme előtt, egyszersmind kifejezi a mérnökök motorozás iránti rajongását.

A vízálló zsebekkel ellátott, viaszréteggel ellátott Pure XCursion dzseki és a vízlepergető marhabőrből készült Cruise Comfort csizma is kiváló társ a zord időben

A 2020-as BMW motorosruhák és kiegészítők 2020 tavaszától kaphatóak a márka hazai üzleteiben.

Continental 2019

Facebook Comments

10 Comments

 1. Zsolt kiró

  ja! De ne itthon vedd meg, mert rámegy a gatyád is☺

  1. Miért, itthon drágább?
   (Komolyan kérdezem: a Leiernél néztem AirFlow dzsekit 102 500-ért. Az Ebay legalján sincs 350 euró alatt, tökmindegy.)

 2. “Erre mondják a BMW-sek (tök jogosan), hogy a jót csak egyszer kell megvenni, a rosszat meg minden szezonban…”

  Tegye fel a kezét, aki minden szezonban új motoros cuccot vesz! Senki? Akkor már meg is tudhattuk, hogy a konkurens termékek ötödáron is jó minőségűek! Köszi BMW-sek! 😀

 3. „Tegye fel a kezét, aki minden szezonban új motoros cuccot vesz! Senki? Akkor már meg is tudhattuk, hogy a konkurens termékek ötödáron is jó minőségűek”

  Tudnék mondani (legalább) három márkát, ha nem perelnének be azonnal érte. Ezeket itthon prémiumként ismerik a motorosok, mégis nálunk egyszezonos volt a kabát és kesztyű is. És nem csak nálunk, hanem a csapatban többeknél.

  A háromból kettő ráadásul kifejezetten drága – még kifogás sincs, hogy miért nem 10 évig bírja, mint a bömös holmijai.

  1. Mitől lesz egy kabát vagy kesztyű “egy szezonos”, tessékmondani?

   1. Csak a saját csapatunk tapasztalatai alapján:

    – 3 és 4 hónap után lyukas tenyér (kesztyű, ugyanaz a márka, eltérő típus)
    – szezon végére szétfoszlott zseb (kabát)
    – egyéves korban (másfél szezon alatt ) tönkrement cipzár (nadrág és motoros hátizsák)
    – röhejes varrási minőség (az első, szinte álló helyzetben esésnél közel arasznyi szakadás a varrásnál)
    – háromévesen (20-25 E km) teljesen összeesett sisakbélés

    Nálunk ez már „válóok”, legalább is ilyen árszinten, amikor az olcsóság nem indokolja, hogy ennyire rossz legyen.

    1. Csak nem olasz termékek? 😀

     1. Akad közöttük 😀
      (Mármint a nevük olasz, valójában a harmadik világ vagy Románia eldugott szegletében állítják össze a (kicsit sem) gondos kezek)

     2. Dane, KLIM, Arai, SIDI, FLM, Furygan, Revit, Forcefield, Kriega – ezek a márkák nálam évek óta (kb. 15e km/év) probléma nélkül szolgálnak… Egyszer kellett kesztyűt javíttatnom egy felfeslett varrás miatt és van egy olcsó Sixgear kabátom, amiről lefoszlott egy zseb, de ettől még remekül használható. Esés után (kb. 30km/h-nál) nullához közeli sérülés volt a cuccaimon.

Válasz