Pakolni? Csak stílusosan! Bemutatkoznak a hazai készítésű bőrtáskák

Pakolni? Csak stílusosan! Bemutatkoznak a hazai készítésű bőrtáskák

- Kategória: Cikkek

Tagadhatatlan, hogy a motorozásban fontos a stílus, a harmónia, így elengedhetetlen, hogy a klasszikus gépek kiegészítői, táskái stb. passzoljanak a motorhoz. Ebben segít a Fokt Bőrdíszmű, mely már három évtizede (!) ismert, kedvelt márkája a hazai motorosoknak.

Mivel a cégtulajdonosok maguk is klasszikus motorokkal járnak, pontosan tudják, mire vágynak a chopperek, cruiserek és más retró gépek tulajdonosai. Persze nem minden a kinézet, ezért az alapanyag, a varrás és minden apró részlet az örökkévalóságnak tervezett, hogy hosszú időn szolgálja gazdáját. Tulajdonképpen ezért is nem lepődnek meg a Fokt Bőrdíszműnél, ha néha szembejön egy-egy termékük, mely lehet, hogy magán viseli az elmúlt öt-tíz év nyomát, de még mindig megbízhatóan működik.

Kiemelték a hazai gyártás több előnyét, beleértve, hogy így egyedi elképzeléseket is meg tudnak valósítani. Sőt kimondottan inspirálja őket, ha a megrendelő bonyolultabb, fantáziadúsabb táskát rendel, mint amit a kínálatban talál

Mint Luca széke, a Fokt Bőrdíszmű sikere is három alappilléren nyugszik. Egyrészt csak elsőosztályú marhabőrt használnak, beleértve, hogy annak minősége és vastagsága is tökéletes a feladatra. Ráadásul – és ezt külön kiemelték – kizárólag hazai eredetű, itthon nevelt marhából, Magyarországon feldolgozott bőrt vásárolnak, ezzel is támogatva a hazai ipart. Végül pedig szót érdemelnek a szegecsek, csatok stb., melyek masszív, rozsdamentes anyagból készülnek, így nem csoda, hogy a tíz éve eladott táskákat látják viszont a szembejövő motorokon.

Az eső sem akadály – a préselt bőrnek és a gondos varrásnak köszönhetően biztonságban tudhatod a holmijaidat a hazai gyártású táskákban

A kínálatban megtalálhatóak a nyereg-, villa- és hengertáskák, csakúgy, mint a stílusos pénztárcák, övek, telefontokok és még hosszasan sorolhatnánk. Miként említettük, a cég honlapján látott készlet csak ízelítő, és ha megtetszik valami, de nem passzol tökéletesen a motorodra, akkor szívesen elkészítik azt egyedi méretben.

Stílusos utazótáska is készül a Fokt Bőrdíszműnél

A termékeket személyesen is megtekintheted a Fokt Motornál (1032 Budapest, Szőlő u. 82.), ahol hétköznap hatig, míg szombaton délután egyig várják a minőségi és tartós holmira vágyó motorosokat.

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz