Eladta a lopott motort, de a zsaruk lebuktatták

Eladta a lopott motort, de a zsaruk lebuktatták

- Kategória: Cikkek, Közélet

Néhány óra alatt elkapták a botcsinálta tolvajt, de nem ez a legérdekesebb a történetben… Mégis hogy kerülhet ez 2,5 millióba?

 

B. Gábor, az 50 éves dorogi elkövető úgy gondolta, hogy ha gyorsan túlad a lenyúlt gépen, akkor megúszhatja a dolgot – tévedett. Ő volt az, aki néhány napja a lakatot lefeszítve bejutott egy helyi társasház pincéjébe, ellopta az ott tárolt segédmotort, majd hamar el is adta.

Lebukott a dorogi motortolvaj

A tulajdonos csak napokkal a lopás után vette észre a levert lakatot és hogy nem áll ott a motor, s rögtön szólt is a rendőröknek. Nem volt valami körültekintő a tolvaj, mert néhány órán belül már kattant is a bilincs a csuklóján, így most – idézzük – „a 2,5 millió forintot érő segédmotor-kerékpár” ellopása miatt kell felelnie:

Amint nyakon csípték, az elkövető bevallotta, hogy ő lopta el a gépet

Isten ments, hogy leszóljuk szegény tulajdonos féltve őrzött kincsét, de a homályos videóról úgy tűnik, hogy elcsúszott a tizedesvessző pár helyet. Legalább is mi nem látjuk bele a 2,5 milliós értéket az 50-es gépbe…

Mindenesetre le a kalappal a zsaruk előtt, hogy már a bejelentés napján elkapták a tolvajt, és visszaadták a motort tulajdonosának!

Kapcsolódó anyag: Motorlopások Magyarországon – melyek a legkedveltebb típusok, márkák?

Continental 2019

Facebook Comments

Válasz