Indul a BMW Motorrad Roadshow – regisztrálj most!

Indul a BMW Motorrad Roadshow – regisztrálj most!

- Kategória: Kiemelt cikk
3

A BMW Motorrad Magyarország május legvégén és június elején rendezi eddigi legnagyobb roadshow-ját, amelynek keretében a motorokkal telepakolt kamion négy magyarországi helyszínen várja a motorozásra vágyókat.

A rendezvénysorozat mindegyik helyszínén kipróbálhatóak a BMW Motorrad 2019-es újdonságai, név szerint a következő modellek:

de természetesen a robogóktól az elképesztő kényelmű és teljesítményű túramotorokig tucatnyi modellt tesztelhetnek a résztvevők, hiszen összesen 17 különböző motor sorakozik majd az egyes helyszíneken.

Az egyik legígéretesebb tesztmotor, az R 1250 RT

BMW Motorrad Roadshow: helyszínek és időpontok

Kiemelték, hogy az eseményre mindenkit szeretettel várnak, attól függetlenül, hogy kék-fehér géppel vagy más európai, illetve japán motorjával érkezett-e. Természetesen a részvételhez regisztrációhoz kötött, amit a márkakereskedőknél tehetsz meg, és persze A-s jogosítvány is kell majd a motorozáshoz.

Nem lesz hiány GS-ekből sem…

A következő helyszíneken és időpontokban próbálhatod ki a BMW újdonságait:

2019. május 29-30. – BMW Mag3 (Kelep Hotel, Tokaj)
2019. június 1-2. – Wallis Motor Pest (A rendezvény helyszíne: Erzsébet Park Hotel, Parádfürdő)
2019. június 4-5. – Leier Autó (9024 Győr, Szauter út 9.)
2019. június 7-8. – Full-Gas (8630 Balatonboglár, Nyárfa u. 13.)

Korábban olvasónk is részt vett egy ilyen menetpróbán, és bátran mondhatjuk, hogy felejthetetlen élmény volt – itt olvashattok róla, hogy csöppent teljesen véletlenül a tesztelők közé és hajtotta meg az R 1200 RS-t.

Continental 2019